Kas tev jāzina par seksu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Un vēl 10 fakti par seksu, bez kuru zināšanas nodarboties ar TO būtu pavisam nepieklājīgi...

1. G punkts eksistē! Nu ko, vēlaties jau nez kuro reizi lasīt par šo doktora Grēfenberga zinātnisko atklājumu? Jā, lūdzu, mums nav žēl. G punkts — paliels nervu galu nobeigums — atrodas uz vagīnas priekšējās sieniņas. Šīs zonas stimulācija vairākumam sieviešu izraisa stipru uzbudinoša kairinājuma sajūtu. Dažām tas patīk, bet citām, starp citu, ne visai.

2. Bez G punkta vēl ir arī divi K punkti. Tie ir divi mazi sablīvējumi abās pusēs pa labi un pa kreisi no klitora (aptuveni viena centimetra attālumā no tā), kuri arī darbojas kā seksuālā uzbudinājuma centri. Un, ja tos viegli paglāsta, tie kļūst jūtami cietāki.

3. Domāji, ka ar alfabētu nu būsim beiguši? Veltas cerības! Sievieti raksturo daudzi un dažādi burti. Piemēram, C punkts. Starp citu, ļoti noderīgs, bet grūti atrodams. Šis mazais centrs izvietots tieši starpenes centrā un ir tikko pamanāms pauguriņš. Ja to ritmiski aizskar, saraujas muskuļi, kuri izraisa orgasmu.

4. Androgēno hormonu (to, kas izraisa sievietēs seksuālo vēlmi) koncentrācijas laiks ir deviņas līdz 14 dienas pēc mēnešreižu sākuma. Tā ka, ja viņa tevi sūtījusi uz aptieku pēc tamponiem, pie viena pa ceļam nopērc arī kalendāru.

5. «Viagra» jālieto ne agrāk kā stundu pirms gaidāmā seksa. Ja nesen esi sātīgi paēdis, piemet klāt vēl kādas 40 minūtes (apmēram tik laika aizņem trīs lēnas dejas ar pārtraukumiem, lai iedzertu limonādi. Vai lai deklamētu kādu dzeju… vai lai 250 reizes pēc kārtas stāstītu kādu anekdoti… Vispār nāksies izdomāt, kā nosist laiku). Savukārt «Cialis» iedarbojas jau pusstundas laikā.

6. Jo augstāku pakāpi bara hierarhijā ieņem rēzus makaku mātīšu partneri, jo skaļāk tās seksa laikā kliedz. Tādējādi saskaņā ar zinātnieku viedokli mātītes barā ceļ savu prestižu.

7. Sievietes uzbudinoši iespaido kurpju uzlaikošana. Pirmkārt, tās ir kurpes. Otrkārt, lielo pirkstu masāža sievietēm bez šaubām šķiet erotiska bauda, jo pie šo pirkstu pamatnes ir īpaši punkti, kuri atbild par asinsriti dzimumorgānos. Par to bija pārliecināti pat senās Ķīnas akupunktūras skolotāji.

8. Jo tavi pieskārieni būs vieglāki, jo vairāk sieviete ko jutīs. Priekšspēles glāstu laikā ādai nav pat jāpieskaras. Pilnīgi pietiekami būs, ja pirksti būs dažus milimetrus virs tās. Piespiežot pirkstus ādai, tu vari iedarboties tikai uz receptoriem, kas izvietoti tieši epidermā, bet, slīdot pa virsu, tu aizskarsi daudzos mikroskopiskos matiņus — antenas, kas izsūtīs sensoros signālus receptoriem, kuri citādi netiktu iedarbināti.

9. Sieviešu krūtis ļoti aktīvi reaģē uz aukstumu un siltumu. Jo siltākas būs telpas, jo mīkstākas un kuplākas tās būs, jo lielāki kļūs krūšu galiņi.

10. Pat tad, ja telpās būs Sibīrijas sals, uzbudinājuma brīdī sievietes krūtis var palielināties par 25%, jo tajās pieplūst asinis.

---------------------------------

Raksta konsultants — seksopatologs Elmārs Vārpa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu