Vai viss pamazām iet uz kāzām?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Viņiem vēl nav trīsdesmit, taču Arta un Pauls kopā ir jau vairākus gadus. Sievišķīgajai, azartiskajai un ģimeniskajai sievietei tīri labi patīk mazliet noslēgtais, staltais un gādīgais vīrietis, tāpēc Arta aizvien vairāk sevi pieķer pie domas, ka labprāt mītu gredzenus ar Paulu.

Tiesa, Pauls izrādās krietni atturīgāks un uz aplinkus mājieniem par precēšanos vien noslēpumaini atsmaida. Tomēr viņi ir kopā, un nekas neliecina, ka viņu ceļi varētu šķirties. Drīzāk otrādi.

Jaungada naktī — atsevišķi

Kaut arī abi kopā meklējuši gan papardes ziedu, gan lidojuši debesīs Lieldienu šūpolēs, tomēr jauno gadu Arta un Pauls kopā nebija sagaidījuši. Allaž gadījās to svinēt atsevišķās draugu kompānijās. Un ne jau tāpēc, ka abi negribētu būt kopā, vienkārši tā bija sanācis. Tāpēc jau krietni pirms 2007. gada Arta un Pauls nolēma, ka šo gadu gan abi noteikti sagaidīs kopā — draugiem viss gads būs priekšā.

Dziļā meža romantika

Par savu jaunā gada sagaidīšanas vietu Arta un Pauls izvēlējās Paula mantotās lauku mājas Kurzemē, dziļi mežā, tālu no lieliem ceļiem un ikdienā pierastās civilizācijas. Kur nu vēl romantiskāka vieta divām mīlošām sirdīm! Pauls kā jau saimnieks bija sagādājis eglīti un izkurinājis pirtiņu, Arta ātri vien iejutās saimnieces lomā. Kamīnā sprēgāja uguns liesmas, abus reibināja vakara burvība... Vēl mirklis un...

«Ko tu vēl gribi?»

Līdz ar Ministru prezidenta tostu nošķindēja arī Artas un Paula šampanieša glāzes — jaunais gads bija sagaidīts. Un tad Pauls paķēra savu mobilo tālruni un izmetās laukā — lielajā saimes istabā nebija uztveršanas zonas. Arta pat nepaguva ne vārda bilst.

Pauls atgriezās pēc minūtēm 15, esot apsveicis draugus un tuviniekus. «Bet mani?» izbrīnā iesaucās Arta. «Kā tevi? Mēs taču kopā sagaidījām jauno gadu! Ko tu vēl gribi?!» patiesi pārsteigts bija Pauls.

--------------------

<em><b>vins.vina@apollo.lv</b></em>

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu