Deivids Duhovnijs izārstējies no seksa atkarības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Holivudas zvaigzne Deivids Duhovnijs izārstējies no seksa atkarības, aģentūrai «Reuters» paziņojis viņa advokāts.

Lai tiktu vaļā no iznīcinošās aizraušanās, 48 gadus vecā filmas «Slepenās lietas» zvaigzne klīnikā pavadīja ilgāk par mēnesi. «Duhovnijs veiksmīgi izgājis ārstēšanās kursu,» teikts advokāta izplatītajā paziņojumā. «Viņš ir pametis klīniku un drīzumā sāks darbu pie jaunas filmas,» piebilst jurists. Informācija par to, kura klīnika un kādas ārstniecības metodes tikušas izmantotas, netiek izpausta.

Ziņa, ka psiholoģiski nomāktais Duhovnijs sāk ārstēšanos no seksa atkarības, plašsaziņas līdzekļos parādījās augusta beigās. Duhovnijs apgalvo, ka lēmumu ārstēties pieņēmies labprātīgi. Augustā aktieris izplatīja oficiālu paziņojumu, kurā lūdza toleranci un cieņu pret viņa privāto dzīvi, saudzējot Duhovnija sievu, aktrisi Teju Leoni, un abus viņu bērnus.

Seksa atkarība jeb kompulsīva dzimumdzīves uzvedība ir viens no psiholoģiskajiem traucējumiem. Slimības simptomi ir nespēja kontrolēt savus seksuālos impulsus, nosliece uz izlaidīgu dzīvesveidu, kā arī vuārisms. Tai pašā laikā daudzi speciālisti atzīmē, ka šī nav psiholoģiska slimība. Visbiežāk no seksa atkarības cieš vīrieši, turklāt, ja šī problēma netiek ārstēta, tā var pieņemt visizvirtušākās formas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu