Nākamnedēļ Rīgā mainīsies siltumenerģijas tarifi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uzņēmums «Rīgas siltums» nākamnedēļ no 15. oktobra mainīs siltumenerģijas tarifu — turpmāk norēķiniem par piegādāto siltumenerģiju tiks piemērots tarifs 45,57 lati par megavatstundu, portālu «Apollo» informēja uzņēmumā.

Siltumenerģijas tarifs noteikts, pamatojoties uz uzņēmuma «Latvijas gāze» paziņojumu par dabasgāzes tarifiem oktobrī. Uzņēmums norāda, ka siltumenerģijas tarifi var gan samazināties, gan arī palielināties, mainoties dabasgāzes tirdzniecības cenai.

Šāda tarifu piemērošanas kārtība ir izdevīga siltumenerģijas lietotājiem. Jo, piemēram, siltumenerģijas tarifs novembrī sagaidāms par 4,6% zemāks salīdzinājumā ar oktobrī piemērojamo tarifu. Bet decembrī tas būs par 3,1% zemāks.

«Rīgas siltums» ik mēnesi savā mājaslapā lietotājus informēs par faktiski piemērojamiem siltumenerģijas tarifiem, balsoties uz «Latvijas gāzes» publicētajiem paziņojumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu