Džeimss Blānts uzstāsies Rīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nākamā gada 16.februārī, dažas dienas pēc Valentīndienas svētkiem, «Arēnā «Rīga»» notiks šobrīd slavenākā britu dziesminieka un izpildītāja Džeimsa Blānta koncerts.

Džeimss Blānts ir angļu dziedātājs un dziesmu rakstnieks, kuram 2005.gadā debijas albuma hits «You’re Beautiful» atnesa milzu popularitāti visā pasaulē. Viņš pārstāv popmūzikas un pieaugušo liriskās mūzikas stilu. Bez vokāla mūziķis spēlē arī vairākus mūzikas instrumentus. Viņš pēc ilgiem gadiem kļuvis par pirmo britu pārstāvi kā pirmās vieta ieguvēju Amerikas «Billboard the Hot 100». Pēdējais, kurš pirms viņa to bija izdarījis, bija Eltons Džons 1997.gadā. Labi panākumi ir bijuši arī viņa dziesmām «Goodbye My Lover», «No Bravery», «High» un «Wisemen».
2007.gadā klajā nācis viņa jaunākais studijas albums «All The Lost Souls».

http://www.positivus.com

«Tele2» un «Zelta Zivtiņas» klienti uz īpašajām akcijas biļetēm var pieteikties sākot ar pirmdienu, 13.oktobri, nosūtot SMS ar vārdu Blunt uz numuru 1626. Pretī «Tele2» un «Zelta Zivtiņas» klienti saņems divus apstiprinājuma kodus, kurus uzrādot «Biļešu Servisa» kasēs varēs iegādāties divas koncerta biļetes. «Positivus.com» reģistrētie lietotāji, kuri būs reģistrējušies līdz pirmdienai,13.oktobrim, plkst.17:00 saņems speciālu uzaicinājuma e-pasta ziņojumu, kas būs jāuzrāda, pērkot biļeti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu