Deivids Duhovnijs pašķīries no sievas

LETA/REUTERS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Nesen no seksa atkarības izdziedinātais amerikāņu aktieris Deivids Duhovnijs aizgājis no sievas un viņa divu bērnu mātes Tēas Leoni, ar ko bija precējies 11 gadus, trešdien vēstīja žurnāls «People».

Kā raksta «People», seriāla «The X-Files» («Slepenās lietas») aktieris un Leoni pašķīrušies jau pirms kāda laika.

«Tā kā pēdējā laikā presē nepārtraukti cirkulē baumas par Deivida Duhovnija un Tēas Leoni privāto dzīvi un laulību, pāris nolēmis apstiprināt, ka viņi patiesībā pašķīrušies jau pirms vairākiem mēnešiem,» teikts viņu pārstāvju izplatītajā paziņojumā, piebilstot, ka savu bērnu labad pāris vēlējies to paturēt noslēpumā.

Duhovnijs un Leoni apprecējās 1997. gada maijā, un šajā laulībā dzimuši divi bērni — deviņus gadus vecā Madleina Vesta un sešus gadus vecais Kids Millers.

Atgādināsim, ka 48 gadus vecais Duhovnijs brīvprātīgi iestājās rehabilitācijas klīnikā. Pagājušajā nedēļā viņa advokāts paziņoja, ka aktieris sekmīgi pabeidzis ārstēšanos no seksa atkarības un pametis rehabilitācijas klīniku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu