Kas var būt labāks par regulāru seksu!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

No visa pa druskai. Bet to der zināt! Citādi ēdīsi šokolādi, kad vēl nemaz neesi stāvoklī, un centīsies ieņemt bērnu trešā dzimumakta laikā...

Kuri spermatozoīdi dzīvelīgāki

Zinātnieki atklājuši, ka vīrietim otrās ejakulācijas laikā divkārt samazinās aktīvo spermatozoīdu skaits. Tādēļ, ja esat nolēmuši ieņemt bērniņu, vislabāk to darīt pirmās mīlēšanās laikā.

Regulāra dzimumdzīve samazina risku iegūt prostatas vēzi

Bostonā veiktajā medicīniskajā pētījumā pierādīts, ka regulāra dzimumdzīve vīriešiem ievērojami samazina risku saslimt ar prostatas vēzi.

Noskaidrots, ka vīrieši ar īpaši aktīvu dzimumdzīvi daudz retāk saskārušies ar potenciāli fatālām šīs slimības izpausmēm. Regulārs sekss tiek saistīts arī ar mazāk agresīvu audzēja raksturu un tā izplatību, kas savukārt mediķiem paplašina iespējas slimības ārstēšanā.

Gaidību laikā jāēd šokolāde

Somu zinātnieki noskaidrojuši, ka gaidību laikā sievietēm ieteicams ēst šokolādi, jo tā atstāj labvēlīgu ietekmi uz mazuli.

Helsinku universitātes zinātnieku rīkotajā pētījumā piedalījušās trīssimt topošās māmiņas, kurām lūgts pierakstīt savas izjūtas un arīdzan šokolādes patēriņu. Sešus mēnešus pēc mazuļu nākšanas pasaulē aptaujā noskaidrots, ka mātēm, kuras ēdušas šokolādi, bērni biežāk izrāda tādas reakcijas kā smaidu vai smiešanos.

Tēvs kā otrā mamma

Uzskata, ka spēcīga emocionālā saikne starp bērnu un māti izveidojas jau pirmajos jaundzimušā dzīves mirkļos. Pirmās 40–60 minūtes pēc dzimšanas mazulis parasti neguļ, bet iepazīst apkārtējo pasauli. Pirmie iespaidi un cilvēki, kurus jaundzimušais redz sev līdzās, uz mūžu paliek viņa zemapziņā.

Ja pirmajos dzīves brīžos mazulis redz sev līdzās tēva mīlestības pilno skatienu, starp viņiem veidojos maigas jūtas un noturīga emocionālā saikne. Ne velti daudzi jaunie tētuki reizēm pārsteidz ar savu mātišķo attieksmi pret bērni. Nereti tieši viņi ir tie, kas nakts vidū gatavi mesties ārā no gultas, līdzko mazulis ieraudas, un aktīvi cenšas pamācīt māti, kā barot jaundzimušo ar krūti. Savā ziņā šie gādīgie tēvi jūtas kā bērna otrā mamma.

Treniņš pēc negulētas nakts

Pēc bezmiega nakts nekādi nevarat izšķirties — doties uz darbu vai tomēr uz plānoto treniņu sporta zālē? Šādā situācijā pareizākais būtu vispirms pasvīst sporta zālē, jo rīta pusē muskuļi vēl nav paspējuši atslābt. Ja atliksiet treniņu uz pēcpusdienu, efekts būs daudz mazāks.

Pasmaidi!

Kad mēs smaidām, vienlaikus sāk darboties 17 muskuļi. Tā kā smaidu pilnībā var uzskatīt par pašu pieejamāko, lētāko un izdevīgāko fitnesa veidu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu