Sieviete iet uz randiņu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Esi nobijusies pirms randiņa ar seksīgu vīrieti? Ņem vērā šos padomus, un randiņš būs kā sapnis…

Varētu domāt, ka randiņi ir kas tāds, par ko būtu jāuztraucas tikai 15 gadu vecumā. Tad tu vēl nezini, kas ir skūpsts. Tu neesi droša, vai ļaut viņam novilkt tavu jaku. Ko darīt, ja tētis jūs ieraudzīs parkā? Tagad tu esi pieaugusi un šķiet, ka izklaidēties kopā ar simpātisku vīrieti tev nevarētu būt grūtāk kā aizlīmēt aploksni.

Tomēr aploksni ir grūti aizlīmēt tad, ja tās saturs tev var radīt neērtības. Tāpat ir ar randiņiem — tie joprojām saistās ar bailēm un iespējamiem pazemojumiem. Tādēļ ieteikšu, ko darīt pirms randiņa un tā laikā.

Viss jāsaplāno iepriekš

Ja tas ir īsts randiņš, nevis kaut kas līdzīgs pusdienām, pēc kurām nevienam nav īsti skaidrs, kādas ir jūsu attiecības, noteikti jau iepriekš jāizlemj, uz kurieni doties. Nav nekā sliktāka par nenorunātu randiņa vietu.

Ja sarunāsiet tikties pie tevis, var izrādīties, ka ir jau pārāk vēls, lai ietu uz kino, tuvākajā apkaimē nav vietas, kur varētu paēst, vai tuvākais klubs atrodas pārāk tālu. Galu galā jūs aiziesiet uz tuvējo bāru, metīsiet mērķī šautriņas, bet fonā skanēs dziesmas, kas jums nepatīk. Tu taču vēl nevēlies viņu ielaist savā teritorijā?

Ja tu esi tā, kas plāno randiņu, atbrīvo sevi no papildu spriedzes un neplāno vakarā citu pasākumu. Ierosini aiziet kopā pusdienās uz vienkāršu restorānu (plusi: nebūs jāstrīdas ar naktskluba sargu un būs viegli nokļūt atpakaļ mājās) vai pēcpusdienā apmeklēt kādu izstādi (plusi: ja tev ir neērti sākt sarunu, vari izlikties, ka tevi sajūsmina krāsu gamma kādā gleznā, turklāt jums būs tēma, ko pēc izstādes apspriest pie kafijas tases).

Randiņi ar fiziskām aktivitātēm var būt lielisks risinājums vīrietim, kurš labāk dara nekā runā. Izvēlies, vai braukāsiet ar skrituļslidām vai ar velosipēdu. Tikai plāno kaut ko tādu, kas tev pašai patīk. Pat tad, ja randiņš nebūs izdevies, tu vismaz būsi nodedzinājusi dažas kalorijas.

Tev labāk patīk randiņi vakaros? Tādā gadījumā aizejiet uz kādu klusu vietu (tikai ne pārāk romantisku). Vīnu vai uzkodu bārs būs piemērota vieta, jo kino nevar sarunāties, bet restorāns šajā attiecību fāzē ir pārāk nopietna tikšanās vieta. Sarunājiet satikties randiņa vietā.

Nekavē, jo iecere atstāt noslēpumainas personas iespaidu var beigties ar to, ka arī viņš izdomās tēlot noslēpumaino un aizies projām. Ja plāno atgriezties mājās un turpināt randiņu tur, pirms aiziešanas radi savā mājoklī māksliniecisku haosu (kaudze ar franču filozofu grāmatām, zīda apakšveļa), tomēr nevaino mani, ja viņam tas nepatiks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu