Patīk pārliecinātās, asprātīgās, godīgās, gudrās...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Būt dabiskai visu laiku ir daudz grūtāk, nekā tas varētu šķist. Ir vajadzīga pārliecība par sevi. Vīrieši ļoti augstu vērtē sievietēs šo pārliecību.

Tas nenozīmē, ka tev ir jāiet pāri līķiem vai jābūt nekaunīgai. Pārliecība par sevi nozīmē, ka tev ir iekšējs spēks, tu esi sarežģītais zvirbulēns un pietiekami gudra, lai varētu izkļūt no visādām dzīves situācijām.

Pirms pāris gadiem kopā ar saviem kolēģiem žurnālistiem devos braucienā uz Teksasu. Mūsu kompānijā bija sieviete, kādas lielas britu kompānijas sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja. Pēc garā ceļa un grūstīšanās mēs, septiņi žurnālisti, nokļuvām pie Dalasas labākās viesnīcas reģistrācijas letes. Mums paziņoja, ka viņu datorā mūsu rezervācija nav reģistrēta.

Šajā mirklī mūsu sabiedrisko attiecību speciāliste Reičela parādīja, kāda viņa ir patiesībā. Viņas birojs Londonā jau četras stundas bija slēgts. Viņa nevarēja tikt klāt sava biroja faksa aparātam un kredītkartei. Tomēr pēc dažām minūtēm Reičela bija sagādājusi mums sviestmaizes, kafiju un pat krēslus, uz kā sēdēt. Pēc pusstundas mums rokās bija istabiņu atslēgas un bagāža tikai nogādāta mūsu istabās. Sekoja arī administrācijas atvainošanās par sagādātajām neērtībām.

Reičela to visu noorganizēja, nepaceļot balsi. Viņa nemaz nelīdzinājās tām blondīnēm no plakātiem, tomēr atklāti varu teikt: pēc tā, ko viņa paveica, viņa man likās neatvairāma. Visiem mūsu grupas vīriešiem mute palika vaļā. Man pat liekas, ka viņa saņēma vienu vai divus laulību piedāvājumus.

Vēl viena svarīga īpašība ir godīgums. Ticiet vai ne, tā ir viena no īpašībām, kas var uzkurināt vīrieša seksuālo iekāri. Mēs dzīvojam pasaulē, kur sekss ir viena no sarežģītākajām sarunu tēmām, un vīrieši aizvien mazāk ir pārliecināti par to, vai pareizi izprot sieviešu raidītos signālus.

«Es satikos ar Luīzi gandrīz divus gadus un jutu viņas vēlmi pārgulēt ar mani jau no paša sākuma,» atzinās mans draugs Džimijs. «Es centos ar viņu par to runāt, jo mans ego vēlējās, lai arī viņa no seksa gūtu baudu. Bet izrādījās, ka viņa tikai tēlo orgasmus. Pēc tam kad starp mums viss bija beidzies, es no viņas māsas uzzināju, ka Luīze izjūt orgasmu tikai orālā seksa laikā. Ja viņa man to būtu pateikusi, viss būtu kārtībā. Man būtu prieks sagādāt viņai baudu.»

Visbeidzot — vīriešiem patīk sievietes ar labu humora izjūtu. Tas nenozīmē, ka sievietei ir jāsmejas par visiem vīrieša jokiem (kaut gan kurš gan negribētu, lai viņa mīļotā uzskata savu vīrieti par asprātīgu?). Mēs vēlamies, lai sieviete pati ir jautra. Izsmalcināta un nemanāma asprātība liecina par gudrību.

Nav nekā seksīgāka par sievieti, kuru vīrietis uzskata par nedaudz gudrāku par sevi. Vīrietim tas patīk, jo viņa taču ir izvēlējusies tieši viņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu