1. randiņa uzvedības noteikumi (Sievietēm)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Šovakar tev ir nozīmīgs vakars — tu ej ar viņu uz randiņu. Pirmo reizi! Vai zini, kā rīkoties?

Ak Dievs, ko uzvilkt?

Domājot par to, ko uzvilkt, pārāk neaizraujies. Nevelc neko caurspīdīgu vai tādu, kas atkailinās tavu muguru vai krūtis, — varbūt tu neizskatīsies pēc palaistuves, tomēr pēc tādas, kura ir izbadējusies pēc vīrieša.

Velc to, kas ļauj tev justies ērti. Turklāt sejas tīrīšana jāveic pāris dienas iepriekš. Ja neizdodas ieveidot matus, liec galvā cepuri.

Nerunā muļķības

Tu sēdi pie galda. Vīns ir saliets, uzkodas tiek gatavotas, un puisis joprojām liekas normāls.

Par ko runāt? Es tev pateikšu, par ko nerunāt. Negribu iegrožot tavu personību, tomēr tavs mērķis ir panākt, lai viņš neaizbēg no tevis.

Nerunā pārāk daudz, jo tu taču vēlies, lai viņš tevi uzskata par jautru, inteliģentu un iekarošanas vērtu. Tu arī nevēlies atstāt bezcerīgas sievietes iespaidu.

Lai gan lielākā daļa sieviešu uzskata, ka, izstāstot visu savu dzīvi, var pietuvoties cilvēkam, vīriešus tas var atbaidīt. Viņš prātos: «Ko viņa grib no manis? Vai man tagad viņa būs jāprec? Varbūt atrast viņai psihiatru?» Vīrietis būs panikā.

Nevajag sūdzēties par slikto priekšnieku, kā arī lielīties ar to, cik tev ir jauka dzīve. Varbūt viņa dzīve nebūt tāda nav.

Labas tēmas sarunām ir grāmatas, filmas, mūzika, kopējie paziņas (tikai nedrīkst viņus aprunāt) un dažādas dzīves situācijas.

Nekādā gadījumā nerunā par bijušajiem partneriem.

Ja tev ir bērni, tu esi sodīta par slepkavību vai plāno emigrēt, pasaki to uzreiz.

Vīrietis negrib dzirdēt tādus jautājumus kā «Vai tu esi dusmīgs?», «Vai tu zini, kas ir celulīts?».

Ja viņš tev izsaka komplimentu, pasakies par to.

Ja esi nolēmusi iedzert, ņem kaut ko atspirdzinošu, jo, pat ja viņš piedzeras, tas nenozīmē, ka tev arī tas ir jādara.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu