Dažas pamācības randiņam. (Sievietēm)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Protams, tu jau pati esi gudra. Nav taču pirmais randiņš, vai ne? Un tomēr salīdzināsim viedokļus — ja nu mēs zinām labāk, un tu vēl vari kaut ko iemācīties?!

Tātad tu ej uz randiņu. Ar Viņu — pirmo reizi...

Kas maksā?

Paņem līdzi naudu. Esmu pārliecināta, ka man nav jāatgādina par daudzajām sievietēm, kas ir izkļuvušas no briesmīgā pielūdzēja mašīnas tikai jūdzēm tālu no mājām.

Kas attiecas uz izdevumiem randiņa laikā, daudzi vīrieši būs priecīgi par tavu piedāvājumu samaksāt par sevi, kaut arī beigās paši apmaksās visu rēķinu. Kā to uztvert, tas ir atkarīgs no tevis, galvenais ir izrādīt vēlmi iesaistīties rēķina apmaksāšanā. Pasaki, ka nākamreiz maksāsi tu, un izdari tā. Neatkarīgi no tā, kā šīs attiecības beigsies, tas, ka tu apmaksāsi rēķinu, nenorādīs ne uz ko sliktu.

Arrivederci!

Protams, būs reizes, kad tu vēlēsies skriet projām un atstāt viņu vienatnē ar savām sarunām par bijušo. Taču var arī gadīties, ka jūs abi vēlēsieties turpināt vakaru ērtā mājoklī.

Ejiet pie tevis! Tu jutīsies labāk, atrodoties pazīstamā vidē — ja atklāsies, ka viņš ir maniaks, tu zināsi, kur ir telefons un virtuves nazis, turklāt tu pazīsti kaimiņus. Būs sajūta, ka esi situācijas noteicēja, un tev nebūs jādomā, kā vēlāk tikt mājās. Tu noteiksi, kā no sarunām par mēbelēm pāriet līdz vienkāršam atvadu skūpstam.

Izlem, vai tu vēlies ko vairāk. Ja nevēlies, neviens tev to nepārmetīs, tomēr, ja esat nonākuši līdz gultai, lieto prezervatīvu. Varbūt tu nožēlosi šo seksu kopumā, bet varbūt nē, tomēr tu viennozīmīgi nožēlosi liekos uztraukumus pēc seksa, kurā tu nebūsi izsargājusies.

Nezvani man...

Ja viņš saka, ka zvanīs tev, tas ir labi. Ja nesaka, tu pati vari droši teikt: «Mēs jauki pavadījām laiku. To varētu atkārtot.» Tu vari aizbildināties, ka nezini, kad būsi mājās, un piedāvāt pati piezvanīt viņam. Ja viņš atrunājas teikdams, ka viņš, iespējams, būs aizņemts, labāk aizmirsti par viņu.

Ja pēc randiņa ir pagājusi nedēļa, un no viņa nav ne ziņas, viņš droši vien ir prom uz visiem laikiem. Parasti telefona zvans atskan apmēram trīs dienas pēc randiņa. Tomēr nav izslēgts, ka viņš patiešām ir aizņemts.

Tagad tu esi sagatavota randiņam. Vēl tikai pēdējais norādījums — neaizmirsti, ka randiņa mērķis ir labi pavadīt laiku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu