Kāpēc tev vajadzīgi gadījuma sakari?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vita Kolta

Televīzija, internets un preses izdevumi ir pilni ar iepazīšanās sludinājumiem. Rodas iespaids, ka gandrīz puse Latvijas iedzīvotāju meklē savu seksuālo fantāziju piepildījumu ar svešiniekiem. Tautas valodā runājot — gadījuma sakarus.

Vīrieši ar liderīgu dzīvesveidu nav nekas jauns. Tādus sauc par meitu ģēģeriem, ērzeļiem un vienkārši par jauniem cilvēkiem, kas vēl nav gatavi laulības dzīvei.

Ar sievietēm šajā sakarā ir mazliet citādi. Grūti atrast glaimojošu vārdu, kas apzīmētu jaunas un piedzīvojumus kāras sievietes. Tomēr interesanti, ka sludinājumos starp meklētājiem sieviešu ir tikpat daudz cik stiprā dzimuma pārstāvju. Atliek secināt, ka sieviešu cīņa par vienlīdzību ir sevi attaisnojusi. Seksuālas attiecības bez turpmākas atbildības tagad ir iespējamas un vajadzīgas abiem dzimumiem.

Mēdz uzskatīt, ka šādas attiecības iedalās divos veidos — nejauša gadījuma un apzināta gadījuma sakaros.

Pirmajā gadījumā kaisle mēdz uzbrukt pēkšņi. Tas nesaraujami saistīts ar alkoholisko dzērienu lietošanu. Iedomājieties: darba ballīte, patīkama izskata kolēģis/e... Flirts... Nedarbu smarža gaisā...

Iespējams, pēc tam uz darbu nākt ir daudz patīkamāk, bet gadās arī, ka pēc tam vairs negribas skatīties acīs nedarba dalībniekam. Jo vairāk, ja tas ir par tevi augstāka vai arī zemāka ranga darbinieks. Tādēļ labāk salaist ar darbiniekiem, ar kuriem nav jāsatiekas katru dienu. Līdzīgi notiek, ja mežonīgā iekāre jums uzrūk draugu lokā. Gadās, ka pēc tam draugi satuvinās, bet gadās, ka attālinās. Tikai ļoti reti nekas nemainās.

Otrajā gadījumā — cilvēks apzināti meklē partneri savu fantāziju vai vajadzību apmierināšanai. Par to, kādos apmēros tas notiek, liecina daudzie sludinājumi. Gadās, ka šādā veidā tiek atrasts mīļotais ilgākam laikam. Tomēr lielākoties apmierinājumu šādā veidā var gūt tikai īslaicīgi.

Tādēļ atklāts paliek jautājums, kādēļ tā vietā, lai izvēlētos izzināt otru un gūt pieredzi, cilvēki izvēlas īslaicīgu seksuālu baudu. Neticu, ka šādi sludinājumu ievietotāji nealkst mīlestības un cilvēciskas sapratnes, ko gadījuma sakari diez vai spēj sniegt.

-------------------------------------

vins.vins@apollo.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu