Džims Kerijs vāks neparastus faktus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Slavenais režisors Kriss Kolambuss pašlaik risina sarunas ar studiju «Paramount» par jauno projektu «Gribat ticat, gribat neticat, Riplij», kurā galvenajā lomā būs redzams Džims Kerijs.

Tā sākotnēji tika dēvēta Roberta Riplija sleja, kurš kopā ar savu komandu visā pasaulē pētīja aizraujošus un neparastus faktus. Pirmā sleja «New York Globe» tika publicēta 1918. gadā. Vēlāk Riplijs jau piedalījās radiouzvedumos, TV šovos, tika atvērti vairāki muzeji visā Amerikā, radītas spēles un plakāti.

Filmu ar Džimu Keriju galvenajā lomā un Timu Bērtonu pie režijas grožiem vajadzēja sākt filmēt jau 2007. gadā, taču režisoram ar studiju radās nesaskaņas budžeta lietās.

Kriss Kolambuss pārrakstīja filmas koncepciju, piekoriģēja sižetu, izgrieza dārgās filmēšanas Ķīnā, un tikko režisors oficiāli piekritīs uzņemties atbildību par filmas režiju, tiks meklēts labs scenārists.

Filma uz ekrāniem gaidāma 2011. gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu