Nevarauska un Ķesteris tomēr ir kopā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Vēl nesen presē bija publicētas ziņas, ka aktieru pāris Kristīne Nevarauska un Ģirts Ķesteris esot pašķīrušies, tomēr žurnāls «Privātā Dzīve» apgalvo pretējo — pagājušās nedēļas nogalē pēc izrādes «Lodes pār Brodveju» abi kopā iznākuši no teātra, ieturējuši vakariņas kādā Rīgas restorānā un devušies uz Kristīnes mājām.

Kā norāda «Privātā Dzīve», Ķesteris, taujāts par presē izskanējušo ziņu, ka abi ir šķīrušies, bijis lakonisks: «Ne viena, ne otra puse to nav teikusi, tā ir žurnālistu interpretācija.» Arī Nevarauska nesenā intervijā žurnālam «Ieva» par attiecību statusu izteicās negribīgi: «Ar attiecībām man viss ir kārtībā. Viena neesmu.»

Tajā pašā laikā pagājušajā nedēļā žurnālā «Ievas Stāsti» tika publicēta intervija ar televīzijas producenti Astrīdu Pelši, kas sarunā atklāj, ka viņas mūža vīrietis ir Ģirts Ķesteris un ka abi ir kopā jau sešus gadus. «Privātā Dzīve» norāda, ka Ķesteris par šādu apgalvojumu ir pārsteigts — viņš pazīstot šo sievieti, bet abi esot tikai labi draugi. «Šādi apgalvojumi mani pārsteidz, tas mani šokē,» žurnālam komentē aktieris, kurš nenoliedz, ka abi ir pazīstami, tomēr tās ir normālas, draudzīgas attiecības. «Mums nav intīmu attiecību,» skaidro Ķesteris.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu