Bauskas policijas šefs: Grantiņa lietā policija varēja strādāt labāk

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Bauskas policijas šefs Jurijs Kovaļonoks tuvākajā laikā gatavs pamest priekšnieka amatu, vēsta portāls «[s:20427] atsaucoties uz Kovaļonoka interviju laikrakstā «Bauskas Dzīve». Laikrakstam Kovaļonoks atzinis, ka Bauskas maniaka Ivara Grantiņa lietā policija varēja strādāt labāk.

Pēc 50 gadu vecuma sasniegšanas likums Kovaļonokam atļauj doties vecuma pensijā. Laikraksta rīcībā esošā neoficiāla informācija liecina, ka iesniegums Valsts policijas priekšniekam Aldim Lieljuksim esot jau nodots.

Laikrakstam Kovaļonoks faktu par konkrētu lēmumu doties pensijā neatzina, vien atklāja, ka domā par šādu soli. «Pēc traģiskajiem notikumiem ar Ivaru Grantiņu jūtu arī sevī morālu atbildību. Atzīstu, ka policija dažbrīd varēja nostrādāt profesionālāk. Ja jutīšu, ka ar manu darbu neapmierināta ir mana tiešā priekšniecība, esmu gatavs aiziet.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu