Fogele piekto vīru meklēs kastingā?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Pagājušajā nedēļā Rīgas rajona tiesā otro reizi tika skatīta aģentūras «Mis Latvija» direktores Intas Fogeles un viņas ceturtā vīra Jāņa Plēpja šķiršanās lieta. Lai gan skandalozais pāris vēl netika šķirts, Inta un viņas advokāts cer, ka oficiāli šķiršanās tiks panākta nākammēnes, ziņo «Privātā Dzīve».

Advokāts Saulvedis Vārpiņš, kas pārstāv Fogeli, šķiršanās lietās līdz šim uzņēmies pārstāvēt tikai divas sievietes — Tatjanu Karginu un Intu Fogeli. «Tikai divas varējušas viņu atļauties,» žurnālam smejot stāsta «Mis Latvija» direktore, kas joko, ka nākamo vīru varēs meklēt kastingā, jo divas dienas pēc nākamās tiesas sēdes ieplānots doties uz Ēģipti, kur notiks konkurss «Mis un Misters Latvija».

«Pagājušajā reizē Ēģiptē biju aiz priekiem, ka esmu apprecējusies, bet tagad ceru, ka braukšu aiz priekiem, ka esmu šķīrusies. Konkursanti jau apsolījušies palīdzēt sarīkot kastingu, lai man atrastu piekto vīru,» «Privātajai Dzīvei» stāsta Fogele, piebilstot, ka, visticamāk, kādu laiku neprecēšoties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu