«Tumsa» aizvada grandiozu koncertu Liepājā un izsludina ģimenes biļetes Valmierā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valters Ventnieks

Ar nerimstošām publikas ovācijām, kas sākās, jau skanot ievadskaņdarbam, Liepājas Olimpiskajā centrā aizvadīts grupas «Tumsa» pirmais lielkoncerts jaunā albuma «Suns» atbalsta tūres laikā.

Vērienīgā koncerta programma ilga trīs stundas, kuru laikā no iespaidīgās vairāklīmeņu skatuves ar saviem populārajiem hitiem un jaunā albuma skaņdarbiem publiku sajūsmināja gan pati «Tumsa», gan plaša un kolorīta viesmākslinieku izlase ar negaidītiem duetiem un solopriekšnesumiem.

Turnejas nākamais lielkoncerts — jau 8. novembrī Valmierā. Uzmanību! Tā kā «Tumsas» mūzika uzrunā visdažādākā vecuma ļaudis, kā draudzīgs žests grupas faniem tiek izsludināts īpašais ģimenes biļešu piedāvājums Valmieras koncertam: pērkot četras biļetes, par katru jāmaksā tikai Ls 5 (biļešu pamatcena patlaban ir Ls 7).

«Mūsu koncerts veidots kā aizraujošs šovs visai ģimenei. Taču, apzinoties, ka šajā sarežģītajā laikā koncerta apmeklējums ģimenes lokā ne visiem var būt pa kabatai, esam izšķīrušies par šādu soli. Tas ir mūsu cieņas un draudzības apliecinājums saviem faniem,» saka grupas menedžeris Mareks Bērents.

Uzskaitot tikai dažus no koncertprogrammas spilgtākajiem mirkļiem, jāmin dāņu grupas «Michael Learns To Rock» slavenā dziesma «Actor», ko Mārtiņš Freimanis izpilda kopā ar Lauri Reiniku kā reveransu «MLTR», kuri savā jaunajā albumā iekļāvuši Mārtiņa «The War Is Not Over». Milzīgas skatītāju ovācijas saņēma Aisha ar Tīnas Tērneres dziesmu «Simply The Best». Olga Rajecka kopā ar «Tumsu» izpildīja grupas hitu «Ar baltu krītu», bet īpaši saviļņojošs mirklis bija veltījums Latvijas Republikas 90. gadadienai — kopā ar Anci Krauzi izpildītā dziesma «Ai, bāliņi», pirms kuras visa zāle vienojās dziesmā «Pūt, vējiņi».

Koncerti notiek:

  • 8. novembrī Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā
  • 21. novembrī Rīgā, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu