Kā rīkoties, ja gribat TO (Vīriešiem)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Atis Ieviņš

Varbūt tie nav paši nopietnākie ieteikumi, kā vīrietim rīkoties šādā situācijā, bet katrā jokā ir daļa nopietnības...

Pirms ejat uz randiņu, būtu ieteicams nodzīt trīs dienu bārdas rugājus. Atzīstu, ka dažs tā izskatās visai kruta, bet, ja plānojat TO jau pirmajā vakarā, šādas adatiņas var būtiski traucēt izpildīt tādu pasākumu kā orālo seksu.

Papūlieties savā drēbju skapī atrast arī kādu izgludinātu apģērba gabalu, jo sievietēm ir neciešama īpašība otru (arī vīrieti!) vērtēt pēc ārējā izskata. Ja jums ir mīloša sieva vai māte, tad šis punkts nav aktuāls.

Pārbaudiet, vai esat paņēmis līdzi prezervatīvu (ieteicams ņemt vairākus — kvalitāte var klibot), jo nekad nevar zināt, vai objekts ir informēts par seksuālo attiecību iespējamām sekām (grūtniecība, slimības).

Satiekot objektu, nevajadzētu viņu tūlīt stiept uz gultu vai arī jebkādā citā veidā likt saprast, ka tas agri vai vēlu tiks darīts. Vispirms novērtējiet situāciju.

Ja jums un viņai ir skaidrs, ka gribat TO

Tad nevajadzētu lieki kavēties, bet tūlīt vienoties par vietu, laiku utt. Uzmanību! Pārrunājiet par veidu, kā izsargāties! Tas attiecas ne tikai uz iespēju pēc zināma laika iekļūt tēva godā, bet gan vairāk kā izsargāšanās no nonākšanas zināmu slimību ārstēšanas uzskaitē.

Ja jums liekas, ka nebūtu slikti ar viņu darīt TO, bet tikai vienu reizi

Esiet uzmanīgs, jo objektam var rasties vēlēšanās pasākumu atkārtot.

Ja jums ļoti gribas ar viņu darīt TO, bet šķiet, ka viņa pieder pie kautrīgajām

Tad jums priekšā stāv smags darbs, kas prasīs zināmu laiku, visu jūsu apslēpto un neapslēpto talantu lietā likšanu, kā arī litriem kafijas, ko jums par abiem būs jāizdzer.

Būtu ieteicams ar laiku pāriet uz kādu vieglu alkoholisko dzērienu, jo tas varētu atvieglot jūsu ceļu uz mērķi. Īpaši svarīgi nepiemirst par prezervatīviem, jo kautrīgajām grūtniecība ir sevišķi bīstama!

Ja jums, viņu ieraugot, vairs negribas darīt TO, bet liekas, ka viņai nekas nav pretī

Nelāga situācija. Nekādā gadījumā nevajag uzreiz pagriezties un aiziet. Esiet taču džentlmenis — izdzeriet kādu krūzīti kafijas (tikai ne alkoholu!), papļāpājiet par visu un neko (tikai ne par seksu!) un tad it kā nejauši atcerieties, ka jums bija sarunāta tikšanās ar klientu. Sakiet (tikai nesoliet, tas nebūtu godīgi!), ka piezvanīsiet kaut kad.

Prezervatīvus ārā nemetiet — tie var noderēt citā reizē.

Ja jums, viņu ieraugot, negribas darīt TO un liekas, ka viņai arī ne

Te nu nevajadzētu lieki tērēt dārgo laiku. Ja vēlaties (esat džentlmenis), varat pārmīt dažas frāzes par laikapstākļiem vai dzīvniekiem un tad mierīgi doties katrs uz savu pusi. Atcerieties — prezervatīvus neizmest!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu