Kā rīkoties, ja gribat seksu (Daži ieteikumi vīriešiem)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Šoreiz apskatīsim šādu gadījumu — jūs aizgājāt uz randiņu, satikāt meiteni un dabūjāt TO, ko tik ļoti gribējāt, — seksu.

Vispirms pieņemsim, ka jums ļoti patika sekss ar objektu un arī pats objekts. Jūs iedevāt viņai visus iespējamos tālruņa numurus un e-pasta adreses.

Bet!!!

Viņa neliekas par jums vairs ne zinis. Te nu jūs esat pieļāvis lielu kļūdu, nepaņemot viņas koordinātas.

Ir vairāki varianti, kāpēc tā noticis:

* Varbūt viņa iedevusi jums neeksistējošu e-pasta adresi. Tad jums atliek samierināties vai, ja esat vāja rakstura, mērcēt bēdas alkoholā. Mans ieteikums — pārejiet pie cita objekta!

* Pirms seksa slepus izmetāt prezervatīvu, jo sapratāt, ka vēlaties gan objektu, gan savus iespējamos pēcnācējus skatīt blakus visu atlikušo mūžu.

Tagad jums atliek gaidīt deviņus mēnešus. Ja pēc deviņiem mēnešiem objekts par sevi ziņas nedod, tātad slepeni no jums lietojis citu izsargāšanās veidu. Viens no šā punkta cerīgākajiem variantiem varētu būt, ka objekts ir pazaudējis jūsu dotās koordinātas. Ja vēlaties gūt skaidrību, varat mēģināt objektu atrast caur paziņu paziņām (diezgan mazperspektīvs pasākums). Mans ieteikums — ja jau deviņus mēnešus varējāt iztikt bez objekta (nenodzērāties aiz bēdām), turpmākajā dzīvē nevajadzētu būt problēmām.

Ja viņa pāris reižu piezvana, taču neizsaka vēlēšanos darīt TO ar jums vēlreiz.

Te varētu būt divi varianti:

* Viņai pašreiz ir mēnešreizes. Tas dod cerību, ka viss nav zaudēts. Brīdinu, ka nevajadzētu ļoti tieši par to objektam jautāt.

* Viņa vienkārši ir labi audzināta (mamma mācījusi, ka nedrīkst cilvēkam uzreiz atteikt). Tas nozīmē, ka nevajadzētu lolot tālākus plānus un prātīgāk būtu pāriet pie cita objekta meklēšanas.

Ja iedevāt meitenei tikai kaut kādu e-pasta adresi, jo nevēlaties objektu satikt vairāk par divām reizēm, bet šajā e-pastā saņemat ap 200 vēstuļu dienā (ziņkārība taču liek tomēr pārbaudīt!), mierīgi varat par to aizmirst. Sliktāk, ja esat iedevis kādu savu tālruņa numuru. Tad var gadīties, ka jums tas būs jāmaina, jo 200 zvani dienā var kļūt ļoti apgrūtinoši.

Pats sliktākais ir variants, ja jums ir mīloša sieva, bet jūs tomēr gribat TO ar svešo meiteni darīt neskaitāmas reizes un esat gatavs atkārtoti doties uz dzimtsarakstu nodaļu. Te būtu vajadzīgi īpaši norādījumi.

Ja visa šā pasākuma dēļ jums tomēr radušās problēmas (greizsirdīgas sievas vai ar situāciju neapmierināta objekta radīti miesas bojājumi, šefa aizrādījumi, ka personīgās attiecības jākārto ārpus darba vietas un laika, personīgo līdzekļu pārtēriņš, cenšoties pārliecināt kautrīgo objektu par saviem cēlajiem mērķiem utt.), ieteicams vēlreiz pārlasīt visus ieteikumus un analīzes rezultātā atrast pieļauto kļūdu.

Ja problēmas nav radušās un prezervatīvu paciņa nav izlietota, varat savu uzmanību veltīt nākamajam objektam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu