Ko jūs domājat par seksu bez attiecībām? (Vīriešu viedoklis)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vita Kolta

Intriģējošs jautājums trim vīriešiem labākajos gados.

Kādēļ cilvēkiem ir tieksme krāpt vienam otru? Kādēļ pastāv sekss bez mīlestības, mīlestība bez kaisles, laulības bez seksa? Kas var mudināt precētu vīrieti doties uz kādu Vecrīgas klubu meklēt ārlaulības sakaru?

Tātad — ko jūs domājat par seksu bez attiecībām?

Mārtiņš:

To jau mūsdienās Vecrīgā vairs tikai briti dara. Man šķiet, ka tie ir kaut kādu jaunu ceļu meklējumi, eksperimenti, arī precētu cilvēku bēgšana no rutīnas. Savukārt vecpuišiem nav ko citu īsti darīt. Jā, ko gan viņiem darīt? Kas gan viņiem to var aizliegt, pat grūti kaut ko pārmest — neprecētu vīrieti šajā ziņā var ierobežot tikai viņa iekšējās morāles barjera.

Laulības pārkāpēji? Cienītās sievietes! Ja nu jūsu vecais lien uz tiem lokāliem un meklē ārlaulības sakarus — iespējams, ka viņš nav nemaz tik slikts, viņam vienkārši tā lieta patīk un interesē. Viņš grib eksperimentēt. Tad nu padomājiet par to — kādēļ? Padomājiet par to, kā izskatāties, kā ģērbjaties, padomājiet par riepu un dažādību seksā... Un varbūt parunājiet par šīm lietām. Un viss būs labi, jo visas nelaimes ceļas no tā, ka cilvēki nerunā un tāpēc viens otru nesaprot.

Roberts:

Sekss bez attiecībām? Starp ko sekss? Ā, klasiskajā izpratnē... Vispār man liekas, ka sekss un mīlestība ir divas dažādas lietas. Sekss ir sekss, mīlestība ir mīlestība. Ja tie sakrīt — ir ļoti labi. Parasti sakrīt attiecību sākumā. Pēc tam paliek tikai mīlestība, ja mēs runājam par rutīnu. Rutīnā sekss, protams, ir, bet citāds.

Ja cilvēkam tobrīd ne pret vienu citu nav nekādu jūtu, tad gadījuma sakars taču ir normāli. Ko gan viņam citu darīt? Viņš taču nemeklēs meiteni, kas nepatīk. Viņš meklēs tādu, kas patīk. Tās jūtas, protams, nebūs tik lielas, bet simpātijas būs! Cilvēks bez novirzēm taču neskries pakaļ pensionētai sētniecei ar dzeltenu vesti mugurā, lai uzmāktos viņai šķūnītī.

Sekss reibuma stāvoklī? Izstāstīšu tādu noslēpumu, citi vīrieši droši vien to neatzīs. Iereibušam cilvēkam īsti nestāv. Un šo atšķirību katra sieviete spēj sajust. Savukārt daudzi veči to nezina, bet tie, kas zina, protams, neatzīsies.
Kāda ir latviešu tautas seksualitāte? Draņķīga! Tādēļ jau man patīk tumšās sievietes. Viņām noteikti rados ir kaut kas no siltām zemēm. Latvju nerātnās dainas? Tie ir pliekani vācu jociņi.

Pēteris:

Brīvas attiecības? Sekss — tas ir labi. Padomju laikā valdīja uzskats, ka sekss domāts dzimtas turpināšanai, Viktorijas laikmeta Anglijā sieviete pat nedrīkstēja gūt baudu. Taču katrs pavasarī var iziet laukā un paklausīties, kā lakstīgala dzied. Kā mežā zaķi boksējas, jo zaķene turpat zem krūma sēž. Tas taču ir skaisti!

Vienīgais jautājums — partnera izvēle. Ja vīrietim ir sieviete, kas viņam tik tiešām ir svarīga, agri vai vēlu pārējās viņa sievietes kā seksa objekti atkrīt. Tomēr vīrieti var pavedināt. Principā tas ir vienkāršāk par vienkāršu, it sevišķi, ja viņam nav sievietes. Tomēr, ja vīrietim ir sieviete un viņš to mīl — šo vīrieti pavedināt nav iespējams. Tas pats sakāms arī par sievieti — ja attiecības ir pa riktīgam, neviens viņu nepavedinās.

Ja tas saistīts tikai kaisli, kas bieži tiek jaukta ar mīlestību, ja abiem tiešām ir labi un tas sagādā baudu, tad frančiem par to ir anekdote — tas taču nav iemesls iepazīties. Pēc vētrainas nakts.

Tiesa gan, kāds slavens angļu autosportists ir teicis, ka mūsdienu pasaule ir apgāzusies kājām gaisā. «Kādreiz, sešdesmitajos, kad es braucu autosacīkstēs, sekss bija drošs un mašīnas — bīstamas. Tagad viss ir otrādi.»

Ironiski, bet milzīga daļa patiesības tajā ir.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu