Kad smejas sieviete

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Piecas smieklu minūtes ne tikai paildzina mūžu un aizstāj glāzi krējuma, bet var arī daudz ko pateikt par pašu cilvēku. Vairākas sarunu biedra rakstura īpašības atklājas tieši smaidīšanas vai smiešanās veidā.

Pievērsiet uzmanību, ja sieviete smejoties pieskaras ar mazo pirkstiņu pie lūpām — tas nozīmē, ka viņa vēlas atrasties uzmanības centrā un viņai ir lielas pretenzijas pret apkārtējiem.

Bet, ja smejoties jūsu sarunu biedre piesedz muti ar roku, viņa izceļas ar vienkāršību un neizlēmību. Tāda persona ar grūtībām kontaktējas ar citiem cilvēkiem, jo viņai traucē samulsums un neveiklības izjūta.

Ja dāma smejoties atmet atpakaļ galvu, šī persona ir nedaudz vieglprātīga, lētticīga, sirsnīga. Viņa spējīga uz impulsīvu rīcību jūtu un emociju ietekmē, reti ieklausās saprāta balsī.

Ja sieviete smejoties pieskaras galvai, viņa ir romantiska un sapņaina persona. Racionālais moments viņai nepiemīt.

Ja lēdija smejoties rauc degunu, tad, kaut arī viņa ir apburoša, tomēr pārāk kaprīza un emocionāla. Viņai garastāvoklis mainās katru mirkli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu