Kad smejas vīrietis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Tagad pievērsiet uzmanību vīriešiem. Tāds vīrietis, kurš mēdz savaldīt smieklus, ir uzticams, mierīgs, līdzsvarots un krietns. Tādi vīrieši parasti ir uzticīgi laulībā.

Taču sievietēm šie «pareizie» bieži vien liekas garlaicīgi.

Ja vīrietis smejas atklāti un ar sajūsmu, atgāzies atpakaļ un pievēris acis — jūsu priekšā ir vējgrābslis. Pret dzīvi, arī pret sievietēm, viņš izturas visai vieglprātīgi. Ar tādu cilvēku kopā var justies viegli un jautri, bet nopietni uz viņu paļauties nevajag.

Vīrietis, kurš skaļi smejas, plaši atvēris muti, parasti ir «savs puisis» un kompānijas dvēsele. Viņš ir asprātīgs, tiešs, bet intelektuālajā ziņā visai primitīvs: drīzāk no viņa sagaidīsiet anekdoti nekā viņa domas par tikko izlasītu grāmatu. Ja jūsu sarunu biedrs smaida vietā smīn, sašķiebis muti uz labo pusi, tad jums ir darīšana ar rupju un biezādainu cilvēku. Viņš zināmās situācijās var būt cietsirdīgs. Ārēji tādi vīrieši dažkārt var likties pievilcīgi.

Ja smejoties vīrietim kreisā mutes puse ir kustīgāka par labo, šis cilvēks visaugstākajā pakāpe ir godīgs, kārtīgs, taču tajā pašā laikā nav pedantisks, viņam piemīt laba humora sajūta. Uz viņu var paļauties. Tāds kavalieris darīs laimīgu jebkuru sievieti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu