Baumotājs par lata devalvāciju esot ekonomists no Ventspils

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/EPA

Pēc neoficiālas informācijas, Drošības policija saistībā ar baumu izplatīšanu par finanšu stāvokli valstī aizturējusi ekonomikas ekspertu, Ventspils augstskolas lektoru Dmitriju Smirnovu. Tā piektdien vēsta laikraksts «Telegraf».

Laikrakstā norādīts, ka Smirnovs aizturēts par kādu publikāciju laikrakstā «Ventas Balss», kurā eksperts izsaka savu viedokli par Latvijas ekonomikas perspektīvām, banku sistēmu un kreditēšanu.

Oficiāli gan Drošības policija laikrakstam aizturētā uzvārdu nav atklājusi.

Drošības policijas pārstāve Kristīne Apse-Krūmiņa sacījusi, ka aizturētais nav žurnālists, taču publicēts kāds viņa raksts vienā no laikrakstiem. Viņa nevar pateikt, vai viņš tur strādājis. Aizturētajam jāpavada divas diennaktis aiz restēm.

Tomēr Ventspils laikraksts apstiprināja, ka aizturēts tieši Smirnovs.

Drošības policija veicot pastāvīgu pasākumu kompleksu, lai noskaidrotu iespējamos mēģinājumus destabilizēt valsts finanšu sistēmu un noskaidrotu personas, kuras publiskajā telpā publiski tieši vai...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu