Ļoti intīmi — bikini dizains!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No «Princeses»

Apmatojums uz sievietes ķermeņa ir apliecinājums tam, ka tavā organismā ir vīrišķais hormons androgēns, kas atbild ne tikai par apmatojumu, bet arī par tavu seksuālo temperamentu. Tāpēc arī kupls intīmās vietas apmatojums ir spilgts un izteikts apliecinājums paaugstinātajai seksualitātei.

Taču mode mainās arī intīmajās zonās. Arvien biežāk kupla apmatojuma īpašnieces pilnībā atsakās no atklātas savas seksualitātes izkārtnes, samazinot apmatojumu vai atbrīvojoties no tā vispār.

Mūsdienās pilnībā vai daļēji izskūts kaunums daudziem seksuālajiem partneriem kļuvis par īpaši uzbudinošu simbolu, bet pavisam radikāli noskaņotas feministes uzskata matiņu likvidēšanu par cilvēku diskriminēšanu pēc dzimuma pazīmēm.

Mākslas darbs vai pikanta odziņa?

Populārākās ikdienas intīmās frizūras ir svītriņas, trīsstūrīši, taisnstūrīši, lāsītes, nullītes, kuras var izveidot salīdzinoši ātri.

Bikini zonas dizains ir procedūra, kas sevī ietver galvenokārt bikini zonas apmatojuma formas veidošanu (salonā visbiežāk ar vaksāciju), pašu formu pieslīpējot ar šķērēm un pinceti. Diemžēl pašas spēkiem izveidot kādu īpašu mākslas darbu — sirsniņu, zvaigznīti, puķīti, iniciāļus vai kādu citu pikantu odziņu — tomēr laikam neizdosies.

Mēdz būt ļoti neparastu formu intīmo zonu dizains. Tā vairs nav parasta skūšana vai vaksācija, bet īsta māksla, kreatīvs pieskāriens, kuru ieraugot, visticamāk, būs grūti aizmirst.

Parasti bikini zonas zīmējums atkarīgs no matu biezuma, kas katrai var būt atšķirīgs — biezs vai — gluži pretēji! — plāns, taču dizainu var izveidot jebkuram, pat, ja apmatojums ir niecīgs. Protams — jo raženāks materiāls, jo vieglāk uztaisīt! Jo tumšāki mati, jo izteiksmīgāka forma! Ja tev ir gaiši matiņi, mākslas darbs izskatīsies ne tik izteiksmīgi, bet tos iespējams nokrāsot tumšus.

Var eksperimentēt ar formām un krāsām, pieskaņojot veļas vai apģērba krāsai, vai īpašam notikumam — matiņus var izbalināt un nokrāsot sarkanus, uztaisīt, piemēram, sarkanu sirdi. Bet tikpat labi var izvēlēties citu krāsu — zilu vai zaļu. Blondīnes intīmo frizūru var balināt, lai būtu pēc iespējas dabīgākas.

Merilina Monro savulaik kaunuma matiņus balināja, lai parādītu, ka tik tiešām ir īsta blondīne! Intīmajās zonās balināšanu un krāsošanu gan Latvijā izvēlas samērā reti. Jārēķinās, ka vēlākais pēc mēneša, mākslas darbs būs aizaudzis, un ekspozīcija būs jāmaina. Tā kā iegūtais rezultāts nav ilgstošs, tu vari katru reizi izdomāt kaut ko jaunu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu