Pārsteigums: es esmu plikiņa!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Atis Ieviņš

Ja vēlies pārsteigt savu mīļoto ar interesantu intīmo frizūru, zini — nevajadzētu to izveidot tieši tajā dienā, kad notiks frizūras apskate, bet vismaz vienu dienu iepriekš — pirms skaistā vakara!

Vēl pirms vairākiem gadiem sievietes kautrējās no meistara, partnera, draudzenēm, un galu galā — pašas no sevis. Mūsu iedzimtā kautrība gan tiek minēta arī šodien kā viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc sieviete neizvēlas procedūru veikt salonā!

Visvienkāršākais paņēmiens ir mājas apstākļos regulāri savest kārtībā šo intīmo ķermeņa daļu, lai varētu droši doties uz baseinu vai pludmali, uzvilkt stringu biksītes utt. Taču neviens skuveklis, nedz arī krēms un vēl jo vairāk elektriskais depilators nesniedz vajadzīgo rezultātu.

• Ar skuvekli ir ātri, lēti, nesāpīgi, bet ļoti īslaicīgi, turklāt pastāv savainošanās iespēja, matiņi aug cieti un stingri (rezultāts būs līdz otrās dienas vakaram).

• Savukārt ar depilācijas krēmu bikini zonā daudzas nevar darboties, jo var būt alerģija, taču līdzīgi kā ar skuvekli procedūra ir ātra un nesāpīga.

• Pareizi veicot vaksāciju, samazinās matiņu augšana, tie kļūst trauslāki un gaišāki. Kā mīnusu var minēt, ka matiņi pēc vaksācijas var ieaugt, nepareizas kopšanas gadījumā āda iekaist.

• Fotoepilācija un lāzerepilācija ir dārgas, bet efektīvas, taču pirms svētkiem tās nederēs, jo nepieciešamas vairākas procedūras, taču rezultāts ir ilglaicīgs. Kā mīnusu var minēt procedūras dārdzību, iespējamos apdegumus, turklāt nevar pazudināt gaišos matiņus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu