No «Tallink» kuģa jūrā iekrīt Latvijas iedzīvotājs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Otrdienas vakarā Baltijas jūrā no kompānijas «Tallink» kuģa «Festival» iekritis Latvijas iedzīvotājs, viņš pagaidām vēl nav atrasts, portālam «Apollo» pavēstīja «Tallink» tirdzniecības un mārketinga vadītāja Baiba Muceniece.

Kuģa apkalpe ap pulksten 22.20 saņēmusi informāciju no pasažieriem, ka jūrā iekritis kāds vīrietis. Kuģa kapteinis nekavējoties sācis glābšanas darbus. Vīrieša meklēšanā iesaistījies arī Gēteborgas jūras glābšanas centrs, divi helikopteri un divi kuģi.

Taču ap pulksten 00.46 Gēteborgas jūras glābšanas centrs paziņojis par glābšanas operācijas beigšanu, un vīrietis nav atrasts. Lieta nodota Latvijas Valsts policijai.

Negadījums noticis tuvāk Zviedrijas krastam, kad prāmis bija ceļā no Stokholmas uz Rīgu.

Valsts policijas pārstāvis Aigars Bērziņš portālam «Apollo» skaidroja, ka policija pagaidām nekādus komentārus par incidentu nevar sniegt. Vispirms ir jāsagaida, kad kuģis ienāks ostā, tad policijas darbinieki iztaujās kuģa kapteini un tikai tad varēs spriest, kam šī lieta ir nododama.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu