Džeimss Blānts gatavojas savai Eiropas turnejai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dienu pirms Latvijas valsts svētkiem, 17. novembrī, Džeimss Blānts izdeva jaunāko singlu «Love Love Love» no sava pēdējā studijas albuma «All The Lost Souls». Pašlaik mūziķis aizvada pēdējos koncertus Kanādā, bet jau 12. februārī sāks Austrumeiropas turneju.

Austrumeiropas turneja sāksies 12. februārī ar koncertu Maskavā. 14. februārī mūziķis koncertēs Somijā, 15. februārī Tallinā, bet jau 16. februārī uzstāsies Rīgā, «Arēnā «Rīga»». 

Džeimss Blānts lielāko 2008. gada daļu pavadījis koncertos visā pasaulē. Savā mājas lapā mūziķis atzīst, ka turnejas laikā ir pabijis daudzās interesantās un aizraujošās pasaules valstīs. Kopumā mūziķis esot apmeklējis jau 185 pilsētas. Turnejas laikā Blānts ir muzicējis kopā ar Šerilu Krovu un Lauru Pausini. Plānots, ka uzstāšanās ar Lauru Pausini tiks iemūžināta arī jaunā videoklipā.

Novembra beigās izdots arī Džeimsa Blānta pēdējā albuma «All The Lost Souls» īpašais izdevums, kam pievienots speciāls DVD. Albums nopērkams populārākajos interneta veikalos.

http://www.bilesuserviss.lv

Džeimss Blānts ir angļu dziedātājs un dziesmu rakstnieks, kuram 2005. gadā debijas albuma hits «You're Beautiful» atnesa milzu popularitāti visā pasaulē. Viņš pārstāv popmūzikas un pieaugušo liriskās mūzikas stilu. Bez vokāla mūziķis spēlē arī vairākus mūzikas instrumentus. Viņš pēc ilgiem gadiem kļuvis par pirmo britu pārstāvi kā pirmās vietas ieguvēju Amerikas «Billboard the Hot 100». Pēdējais, kurš pirms viņa to bija izdarījis, bija Eltons Džons 1997. gadā. Labi panākumi ir bijuši arī viņa dziesmām «Goodbye My Lover», «No Bravery», «High un Wisemen».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu