Krīzes dēļ Krēsla pārceļas uz Jaunzēlandi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Runā, ka viens no leģendārās grupas «Jumprava» mūziķiem Aigars Krēsla pārdod gan savu automašīnu, gan kredītā iegādāto dzīvokli, jo pārceļas uz dzīvi Jaunzēlandē, raksta «Privātā Dzīve».

Kā norāda žurnāls, mūziķis gan savos komentāros par aizceļošanu ir skops. «Tas ir pilnīgi privāti. Nekur es vēl neesmu pārcēlies, un, ja to darīšu, tad tas attiecas tikai un vienīgi uz mani. Es domāju, ka jums nav noslēpums, kas tagad notiek Latvijā. Negribu to redzēt un dzirdēt, tāpēc izmantoju iespēju paceļot, pamācīties valodas, paskatīties, kā citi cilvēki dzīvo.»

Krēslas draudzene, reklāmas un komunikāciju speciāliste Zane Bērziņa, «Privātajai Dzīvei» apstiprinājusi, ka Aigars neatrodas Latvijā, taču neatklāja, vai viņš tiešām aizceļojis uz Jaunzēlandi. Tikmēr žurnāls norāda, ka tad, kad Aigars būs iedzīvojies jaunajā mājvietā, pie viņa pārcelšoties arī draudzene.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu