Seksam nav laika, jāstrādā...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Kāda ASV kompānija veica aptauju, kuras rezultāti bija, maigi sakot, šokējoši. Izrādās, ka tikai 20 procenti mūsu planētas iedzīvotāju ir apmierināti ar savas seksuālās dzīves ritmu un kvalitāti.

Starp citu, Krievija sociologu izveidotajā seksa kvalitātes sarakstā atrodas priekšpēdējā vietā. Un runa nav par vodkas radīto frigiditāti un impotenci, lieta tāda, ka krieviem gluži vienkārši neatliek laika mīlestībai. Izrādās, ka Maskavas iedzīvotājiem darbs prasa 80 procentus visa dzīves laika.

«Es mīlu savu vīru un savu piecgadīgo meitiņu, un man patīk mans darbs,» izteicās kāda blondīne, kura strādā vienā no Maskavas tūrisma aģentūrām, «bet slodze ir tāda, ka man neatliek ne laika, ne spēka vīram un bērnam. Vispār nekam! Mēs ar vīru prātojām, ka nebūtu slikti pagādāt otru mazuli, bet… mums pat seksam neatliek laika, un, kā zināms, bez seksa bērni nerodas.»

Un šāda situācija valda ne tikai Krievijā. Arī citās postpadomju valstīs, kur cīņa par izdzīvošanu vai naudas pelnīšanu ir īpaši saspringta, cilvēki, dzenoties pēc naudas, nereti aizmirst par «pamatinstinktu». (Atsevišķu datu par Latviju nav, taču nav pamata optimistiskām cerībām, ka pie mums nu gan viss ir gluži citādi...)

Lūk, tad arī iestājas frigiditāte un impotence! Diez kas nav — tomēr viss, kā mēdz teikt, ir mūsu pašu rokās. Galu galā, lai pamīlētos, nav taču jāievieš īpaša nodaļa darba dienas grafikā, sevišķi jau tāpēc, ka gulta nepavisam nav intimitātes obligāts nosacījums.

Versiju ir milzums, tāpēc — droši uz priekšu, uz gultu vai pretī intīmiem brīžiem!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu