Banderass iejutīsies Salvadora Dalī lomā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Antonio Banderass paziņojis, ka pieņēmis britu kinorežisora Saimona Vesta piedāvājumu tēlot slaveno kataloniešu mākslinieku Salvadoru Dalī.

«Sākotnēji es atteicos no Vesta piedāvājuma, jo neredzēju sevi šajā lomā. Tomēr režisors pastāvēja uz savu un pierunāja mani veikt kinoproves ar grimu. Es biju pārsteigts par acīmredzamo līdzību,» spāņu aktieris teica, uzstājoties Servantesa institūtā Ņujorkā.

Kopš brīža, kad Banderass piekrita tēlot Dalī, viņš padziļināti pievērsies visam, kas saistīts ar ekscentrisko mākslinieku. «Esmu pārlasījis milzum daudz literatūras par Dalī, es lasīju viņa dienasgrāmatas, skatījos pieejamos kinomateriālus, ieskaitot intervijas, ko Dalī sniedza astoņdesmitajos gados,» skaidro Banderass.

Aktieris atzinies, ka ir saņēmis arī to aktrišu sarakstu, kas varētu tēlot sieviešu lomas topošajā filmā ar darba nosaukumu «Dalī». Banderass gan neatklāj, kas pretendē uz Dalī dzīvesbiedres Galas lomu.

Aktieris piebilst, ka patlaban darbs pie filmas ir tikai sākuma stadijā, jo «šībrīža ekonomiskā situācija visā pasaulē apgrūtina apjomīgu kultūras iniciatīvu īstenošanu».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu