Džeimss Blānts gaida koncertu Rīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Positivus Music» saņēmis svētku sveicienu no angļu dziesminieka Džeimsa Blānta. Mūziķis nodod visiem sveicienus Ziemassvētkos un novēl skanīgu jauno gadu. Blānts uzsver, ka ļoti gaida savus koncertus Baltijas valstīs un arī Latvijā.

Jau ziņots, ka Rīgā Džeimss Blānts uzstāsies 16. februārī.

Kādā intervijā mūziķis atzinis, ka pēc koncertiem viņš ļoti labprāt dodas atpūsties uz kādu vietējo pilsētas restorānu. Pašlaik mūziķis vēl nav izteicis konkrētas vēlmes, kuru no Rīgas atpūtas vietām izvēlēsies.

http://www.bilesuserviss.lv

Koncerta biļetes kļuvušas populāras kā dāvanas Ziemassvētkos. Iegādājoties biļetes, pircēji atzinuši, ka tās noderēs kā lieliska Ziemassvētku dāvana, bet būs arī ļoti jauka un sirsnīga Valentīndienas dāvana, jo koncerts notiks tikai divas dienas pēc visu mīlētāju dienas.

Džeimss Blānts ir angļu dziedātājs un dziesmu rakstnieks, kuram 2005. gadā debijas albuma hits «You’re Beautiful» atnesa milzu popularitāti visā pasaulē. Viņš pārstāv popmūzikas un pieaugušo liriskās mūzikas stilu. Bez vokāla mūziķis spēlē arī vairākus mūzikas instrumentus. Viņš pēc ilgiem gadiem kļuvis par pirmo britu pārstāvi — pirmās vietas ieguvēju Amerikas «Billboard the Hot 100». Pēdējais, kurš pirms viņa to bija izdarījis, bija Eltons Džons 1997. gadā. Labi panākumi ir bijuši arī viņa dziesmām «Goodbye My Lover», «No Bravery», «High» un «Wisemen».

Novembra beigās izdots Džeimsa Blānta pēdējā albuma «All The Lost Souls» īpašais izdevums, kam pievienots speciāls DVD. Albums pieejams populārākajos interneta veikalos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu