Kā pateikt, ka tu mīli

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Nav viegli pieiet klāt un, acīs raugoties, pateikt: «Es tevi mīlu!» Bet ir taču arī simtiem citu veidu, kā darīt mīļotajam to zināmu. Lūk, daži no tiem… Un jauna gada pirmā diena tam ir īsti piemērota. 

Ieraksts smiltīs

…vai sniegā (ja tāds ir). Kamēr laukā vēl gaišs, viņi dodas romantiskā pastaigā pa mežu, līdz jūrai… Un tad ar smalku lakatu viņai tiek aizsietas acis. Viņš ar zemē atrastu zaru smiltīs lieliem burtiem uzraksta: «Es mīlu tevi, Anna.» Viņas lakatiņš tiek noņemts, viņa ierauga svarīgo teikumu, un viņas acīs sariešas laimes asaras. Viņi samīļojas, un arī viņa atzīstas mīlestībā. Reti romantiski!

Zvaigžņu stāsti

Nez kāpēc viņi lūkojas zvaigznēs. Un nez kopš kura laika viņš prot tajās lasīt. Bet viņš to dara un ļoti profesionāli. Visiem taču redzams, ka zvaigznes šovakar sarindojušās tādā kārtībā, ka veidojas uzraksts «Es tevi mīlu». Superromantiski! (Protams, vairāk nekā vēlama zvaigžņota nakts.)

Žurnāla mīla

Uz viņas spilvena nolikts jaunākais žurnāla numurs. Viņa izlasa vienu atvērumu, šķir nākamo, un, kad viņa tikusi līdz trešajam, viņas vaigi priekā pietvīkst. Tur melns uz balta skaidri rakstīts: «Es mīlu tevi, bumbulīt!» Viņš tur atstājis savus (pildspalvas) nospiedumus, uz romantiskas kartītes uzrakstot šos skaistos vārdus. Skaisti!

Mazā–lielā mīla

Viņa pieceļas no rīta, raitā solī dodas uz vannas istabu, bet uz spoguļa uzlīmēta mazā līmlapiņa ar vārdiem «Es tevi mīlu». Jauki! Arī virtuvē uz ledusskapja rotājas šie vārdi. Tikpat skaisti tie stāv arī uz skapja rokturīša, datora ekrāna un uz ārdurvīm. 100% skaidrs, ka viņš viņu tiešām mīl!

Kvēlā SMS

Ziņa Nr. 1 adresātam «Viņa»: «Es…»

Ziņa Nr. 2 adresātam «Viņa»: «…Tevi…»

Ziņa Nr. 3 adresātam «Viņa»: «…dievinu!»

Ziņa Nr. 4 adresātam «Viņš»: «Es arī tevi mīlu!»

Skaistākā dāvana pasaulē

Viņas mājā uz naktsgaldiņa jau nedēļu stāv kāda burvīga, maza kastīte. Viņa pat īsti nepamanīja, kad tā te uzradās. Bet mirklī, kad viņa tai tuvojas, pretī lūkojas draudīgs uzraksts: «Atvērt tikai 1. janvāra (vai kādā citā tikpat zīmīgā!) vakarā!» Nu labi…

Un kad šis vakars pienāk… Viņa priecājas, ka tik ilgi gaidījusi. Kārbiņā ir viņas tik ļoti kārotā kaklarota un no sirds rakstīta kartīte ar

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu