Tev vajadzīga draudzene — karstgalve!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Sieviete bez draudzenēm ir grūti iedomājama. Kā tad tā?! Tā jau nav īsta sieviete!!! Sevišķi jaunībā, līdz kāzām. Un tad tev vispiemērotākā un noderīgākā būtu draudzene karstgalve, kam jūra vienmēr līdz ceļiem...

Visneprātīgākie gājieni, kādus tu savā dzīvē esi veikusi, ir saistīti ar viņu. Viņa ir īsta karstgalve! Viņa ir jautra, seksīga, apburoša, bet… Nopietnā dzīve nav domāta viņai.

Viņas leksikā nav vārda «komplekss». Tipisks viņu raksturojošs izgājiens: viņa ierodas pie tevis ciemos trijos naktī kopā ar jautru un skaļu kompāniju, ko, iespējams, tu nemaz nepazīsti. Un šā apciemojuma iniciatore, protams, ir viņa.

Viņa arī nezina, kas ir vainas apziņa. Īstenībā viņa nemaz nejūtas vainīga, ka tev rīt no rīta jāiet uz darbu! «Kas tur tik traks?» ir viņas iecienītākais teiciens. Starp citu, viņa pati itin bieži savā mājoklī rīko mežonīgas ballītes, kas ieilgst līdz saullēktam.

Viņa vienmēr ir sajūsmināta un gatava atbalstīt katru tavu neprātīgo ideju. Ar viņu tev kopā būs interesanti un jautri — bet tikai līdz brīdim, kad tu apprecēsies un tev piedzims bērni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu