Vai tava draudzene nav skauģe?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Esi uzmanīga, jo šādas draudzenes klātbūtne starp taviem līdzcilvēkiem tev noteikti nav vajadzīga!

Tu bieži pat nenojaut, ka viena no tavām draudzenēm ir neganta skauģe. Pat ja reizēm tev šķiet, ka draudzenes rīcība ir bijusi dīvaina, tu nodomā: «Nē, nē. Man tikai likās… Viņa taču ir mana draudzene! Viņa nespētu tā darīt.»

Bet varbūt viņa ar tevi draudzējas tikai tāpēc, ka skaust kādu citu viņai nav iespējas? Iedomājies situāciju: tu esi nopirkusi jauno «Channel» tonālo krēmu. Priecādamās par pirkumu  un starodama aiz laimes, ka beidzot esi atļāvusies sevi palutināt ar tādu kosmētiku, tu lepni to demonstrē viņai.

Tomēr sajūsmas vietā viņa saka: «Zini, vakar televīzijā stāstīja, ka šīs firmas kosmētika ir kaitīga veselībai. Uz ādas parādās iekaisums, bet kaut kādā pilsētā viena sieviete pat nokļuva slimnīcā, jo lietoja tieši šo krēmu…»

Pēc šiem vārdiem tavs jaukais noskaņojums zūd, un tev jau sāk šķist, ka nevajadzēja tērēt tik daudz naudas par tādu nieku un ka varēji nopirkt ko lētāku, turklāt varbūt draudzenei ir taisnība — ja nu tas tiešām ir kaitīgs veselībai?!

Ja tavu draudzeņu vidū tomēr ir «aizķērusies» kāda šāda būtne, tiec no viņas labi ātri vaļā, jo viņas princips ir kā senā parunā — kā suns uz siena kaudzes: pati neēd, bet citiem arī nedod.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu