Cieni sava vīrieša pagātni!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Pagāja ilgs laiks, kamēr zuda dusmas, aizvainojums un greizsirdība uz viņa pagātni. Elīna aprada ar domu, ka  mīļotajam cilvēkam pirms viņas ir bijusi vētraina dzīve.

Ļoti palīdzēja sirsnīga izrunāšanās. Viņa saprata: nepieciešams uzticēties savam vīrietim, vajag saprast, ka šobrīd viņš ir kopā ar tevi tāpēc, ka mīl, nevis tāpēc, ka grib aizmirst pagātni.

Pagātne paliek pagātnē, cieni savu vīrieti par to, ka viņš tev uzticējās, ka viņš tev atklājās, jo cerēja, ka sapratīsi un pieņemsi viņu tādu, kāds viņš ir patlaban kopā ar tevi, nevis tāds, kāds viņš kādreiz bija.

Ja viņš pagātnē ir ļāvies vētrainai uzdzīvei, tas nenozīmē, ka, būdams kopā ar tevi, viņš noteikti to darīs atkal. Varbūt tu esi vienīgais gaišums viņa dzīvē?

«Varoņdarbi» fotogrāfijās un vēstulēs

Protams, ir ļoti grūti samierināties, ka tavs vīrietis savulaik, piemēram, varējis lepoties ar pagasta lielākā dzērāja vai brunču mednieka slavu. Tu negribi ticēt, ka viņš tā pēkšņi — pateicoties tev — ir mainījies.

Tu pilnīgi nejauši atrodi arvien jaunus viņa «varoņdarbu» pierādījumus, piemēram, vecas fotogrāfijas un vēstules. Reizēm piezvana kaut kādi «seni draugi», un tu nesaproti neko no tām tēmām, par kurām viņi runā…

Tu paliec arvien aizdomīgāka un beigu beigās saņem dūšu un prasi viņam: ko tas viss nozīmē?! Tālāk divas iespējas. Vai nu viņš atmaigst un visu izstāsta (var jau būt, ka nekā slikta šajā stāstā nav…), vai — pasūta tevi trīs mājas tālāk…

Tad atliek izdomāt — iet vai neiet gar tām trim mājām?…

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu