Es skūpstījos ar draudzenes kolēģi... (Pārpratumi guļamistabā)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Dzīvē mums nereti gadās iekulties dažādās neveiklās situācijās, un tad aktuāls kļūst jautājums: ko nu?!

No Āra vēstules: «Mana draudzene par godu liela projekta pabeigšanai sarīkoja ballīti, un es pamatīgi piedzēros. Nezinu, kā tas gadījās, bet attapos vannasistabā, skūpstoties ar viņas darbabiedreni.

Es patiešām nezinu, kas man uznāca. Es savu draudzeni ļoti mīlu un negribu viņu zaudēt. Vai man vajadzētu piezvanīt draudzenes darbabiedrenei un lūgt, lai viņa nevienam neko nestāsta par notikušo?»

Šādā situācijā patiesība ir vienīgais ceļš uz situācijas glābšanu. Izstāsti draudzenei, kas notika. Viņa noteikti būs vīlusies un varbūt pat šokēta, bet pacenties viņai izskaidrot, ka tā

Ja tā patiesi bija tikai nejaušība, un, ja būsi godīgs, gan viņa to sapratīs. Nekādā gadījumā nemēģini sazināties ar meiteni, ko skūpstīji, vai traks esi? Tas tikai visu sarežģīs vēl vairāk. Tā vietā uzaicini draudzeni pavadīt nedēļas nogali kaut kur izbraukumā, tikai divi vien. Labas vakariņas, šampanietis gultā, sveces…

Vai nu man jāstāsta, kā pareizi lūgt piedošanu savai meitenei. Ja viņa patiešām jūt pret tevi to pašu, ko tu pret viņu, viss būs labi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu