Ar šokolādes glazūru (Pārpratumi guļamistabā)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Dzīvē mums nereti gadās iekulties dažādās neveiklās situācijās, un tad aktuāls kļūst jautājums: ko nu?!

«Mēs ar draudzeni reiz nolēmām gultā paeksperimentēt un apgleznojām viens otru ar šokolādes glazūru. Tas patiešām bija forši un seksīgi. Bet — radās problēma. Mana dārgā par šo gājienu bija tādā sajūsmā, ka tagad ik reizi, kad dodamies guļamistabas virzienā, viņa vispirms iegriežas virtuvē, lai paņemtu to nolādēto šokolādi!

Būšu godīgs — man jau no tā krēma metas nelabi, tomēr paciešu, jo negribu viņu aizvainot. Ir kādi padomi?» (No Ivo vēstules.)

Vecais, sievietēm patīk šokolāde. Un viņām patīk arī sekss — tāpēc seksa un šokolādes glazūras kombinācija liek viņām nonākt septītajās debesīs. Bet tev ir taisnība: ja tas notiek visu laiku — nedaudz par traku…

Vienkārši pasaki savai mīļajai dāmai, ka neesi gatavs pārdot dzimteni šokolādes gabaliņa dēļ, un pajautā, vai jūs nevarētu nedaudz paspēlēties pēc tava scenārija un pāriet, teiksim, uz mārrutkiem vai sinepēm. Man šķiet, tas viņai patiešām liks satrūkties!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu