Miris Džona Travoltas dēls

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ģimenes brīvdienās Bahamu salās nelaimes gadījumā bojā gājis 16 gadus vecais pazīstamā Holivudas aktiera un režisora Džona Travoltas dēls Džets.

Šobrīd policija izmeklē lietas apstākļus un izvairās no detaļu atklāšanas.

Vietējā policijas departamenta pārstāvji presei paziņojuši, ka, spriežot pēc apstākļiem, aktiera dēls paslīdējis viesnīcas numura vannasistabā un krītot stipri sasitis galvu un zaudējis samaņu. Jaunietis nekavējoties ticis nogādāts Lielās Bahamas salas memoriālajā slimnīcā, tomēr no gūtās traumas miris.

Džona Travoltas preses pārstāvis atklāj, ka aktiera ģimene atpūtās kādā no Bahamu salu viesnīcām, kur Džetam sākusies «pēkšņa lēkme». Lai arī tika izmantoti visi iespējamie reanimācijas līdzekļi, jaunieša dzīvību glābt nav izdevies. Travoltas pārstāvis apgalvo, ka šādas «lēkmes» 16 gadus veco Džetu piemeklējušas arī agrāk.

Džets bija vecākais bērns Travoltas ģimenē. Džons Travolta un viņa dzīvesbiedre Kellija Prestone vēl audzina astoņus gadus vecu meitu Ellu Blū.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu