Pakāries par četrkāršo slepkavību aizturētais vīrietis

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viens no aizdomās par četrkāršo slepkavību Rēzeknē aizturētajiem vīriešiem īslaicīgās aizturēšanas vietā atrasts pakāries, aģentūru LETA informēja Rēzeknes pilsētas un rajona Policijas pārvaldes priekšnieka palīdze Sanita Rastopčina.

Veicot ik pusstundas kameru apgaitu, trešdien plkst.18 policijas darbinieks konstatēja, ka kamerā pie griestu lampas aizsargrežģa no palaga savītā virvē pakāries 1977.gadā dzimis vīrietis.

Par notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13.nodaļas.

Kā pastāstīja Rēzeknes pilsētas un rajona Policijas pārvaldes priekšnieka palīdze, bojāgājušais īslaicīgās aizturēšanas vietā uzturējies viens un pirms nāves ir atstājis zīmīti.

LETA jau ziņoja, ka svētdien, 4.janvārī, Rēzeknē kādā dzīvoklī Pils ielā 10 atrasti četru 1957., 1953., 1974. un 1958.gadā dzimušu vīriešu līķi ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Visiem nogalinātajiem konstatētas durtas brūces. Aizdomās par šī nodarījuma izdarīšanu policija aizturēja divus iepriekš tiesātus vīriešus.

«Nozīmētas vairākas ekspertīzes, tostarp tiks noskaidroti bojāgājušo nāves cēloņi, un paies kāds laiks, līdz būs zināmi ekspertīžu rezultāti,» iepriekš sacīja Rastopčina.

Iespējamos nozieguma motīvus un to, vai nogalinātos vīriešus vienojušas radniecības saites, policija pagaidām neizpauž. Tiek pieļauts, ka pirms slepkavības šajā dzīvoklī lietots alkohols.

Jau ziņots, ka gan upuru, gan aizturēto vīriešu dzīvesvieta deklarēta Rēzeknē.

Ierosināts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 118.panta 2.daļas - par slepkavību sevišķi pastiprinošos apstākļos, ja noslepkavotas divas vai vairākas personas. Par šādu nodarījumu draud mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana uz laiku no 15 līdz 20 gadiem.

Aizdomās par četrkāršo slepkavību Rēzeknē aizturētajiem 1974. un 1977.gadā dzimušajiem vīriešiem 6.janvārī tika piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu