Gandrīz trīskāršojies «Lattelecom» izsūtīto e-rēķinu skaits

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lattelecom

Pagājušā gada laikā iedzīvotāju un izņēmumu skaits, kas rēķinus par «Lattelecom» pakalpojumiem saņem elektroniskajā formā, ir pieaudzis gandrīz trīs reizes un sasniedzis 205 tūkstošus, portālu «Apollo» informēja uzņēmuma pārstāvis Deniss Kolosovs.

Šādi rādītāji apliecina to, ka Iedzīvotāji ir novērtējuši priekšrocības, ko sniedz elektroniskie rēķini, kā arī atsaukušies «Lattelecom» aicinājumam mazināt apritē esošā papīra daudzumu, norāda Kolosovs.

Saskaņā ar apkopotajiem datiem, privāto klientu skaits, kas saņem rēķinus elektroniski, gada laikā pieaudzis gandrīz par 160% – līdz 183 tūkstošiem. Biznesa klientu vidū pieaugums bijis vēl straujāks – laikposmā no 2008.gada 1. janvāra līdz 31.decembrim uzņēmumu skaits, kas saņem elektroniskos rēķinus, ir palielinājies par 205%, tātad tas ir trīskāršojies, sasniedzot 22,3 tūkstošus.

Vēl pirms pāris gadiem «Lattelecom» klientiem izsūtīja papīra rēķinus, ar kuriem varētu piepildīt vienu preču vagonu, taču tagad rēķiniem izmantojamā papīra daudzums ir ievērojama samazinājies, uzsver uzņēmuma pārstāvis.

www.mans.lattelecom.lv

www.mans.lattelecom.lv

Viņš arī norāda, ka rēķinu apmaksa internetā ļauj ievērojami ietaupīt arī laiku – klienti atbrīvo sevi no nepieciešamības stāvēt rindās, kā arī ietaupīt naudu, jo komisijas maksa par rēķinu apmaksu internetbankās lielākoties ir zemāka. Patlaban mans «Lattelecom» vidē rēķinus var apmaksāt ar četru internetbanku – «Swedbank», «SEB», Latvijas Krājbankas un «Nordea», starpniecību, turklāt reģistrēties kādai no internetbankām iespējams arī «mans Lattelecom» vidē.


 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu