Kā sievietei atvairīt homoseksuālistu piedāvājumus

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Ja tev patīk, ka uzmanību pievērš cita sieviete, un tu vēlies, lai šīs attiecības attīstītos, tad atklāj to viņai.

Bet, ja neesi noskaņota paplašināt savas seksualitātes robežas, pasaki skaidri: jebkura veida monoseksuālas attiecības tevi nesaista — ne tagad, ne nākotnē.

Ja esi nedaudz flirtējusi, izturējusies pārāk draudzīgi vai kā citādi saistījusi viņu pie sevis (varbūt pati to nenojaušot), tad atvainojies par pārpratumu un liec skaidri saprast — nekas romantisks jūsu starpā nenotiks, šāda veida eksperimenti tevi neaizrauj.

Ja viņa to uzņem saprotoši, neiebilst un tev tīri labi patīk, tad apsver — varbūt jūs nākotnē varat kļūt draudzenes?

Ja esi monoseksuāla, bet tev uzmanību pievērš pretējā dzimuma pārstāvis, tad ir divas iespējas. Ja spēj par savu seksualitāti runāt bez problēmām un viņš tev šķiet normāls puisis, atbildi: «Paldies par piedāvājumu, ja es būtu parasta meitene, tad noteikti to pieņemtu Bet man ir dažas jaukas draudzenes, kurām nav puišu, — es varētu tevi ar viņām iepazīstināt.»

Ja savu seksuālo orientāciju gribi turēt noslēpumā, saki: «Paldies, taču šaubos, vai manai otrajai pusei tas patiks.» — un nekavējoties dodies prom.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu