Džokers varētu atgriezties Betmena turpinājumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

«Tumšā bruņinieka» producents Čaks Rovens izteicis iespējamību, ka Džokers varētu atgriezties Kristofera Nolana trešajā filmā par Betmenu, uzzinājis MTV.

Rovens tika jautāts, vai filmas veidotāji būtu kaut ko mainījuši, ja zinātu, ka Hīts Ledžers vairs nekad netēlos šo lomu, uz ko producents atbildējis, ka jāspēj atdalīt aktieri no  lomām, ko viņi atveido.

«Ja runājam par personīgajām attiecībām, Ledžers bija mans draugs. Mēs kopā strādājām arī pirms «Tumšā bruņinieka», tomēr es joprojām uzskatu, ka «Tumšais bruņinieks» ir neatkarīga vērtība, un jāspēj atšķirt viens no otra,» teicis Čaks Rovens.

Rovens neizslēdz iespēju, ka Džokeru varētu atgriezt kādā no filmas turpinājumiem, kaut arī nekas konkrēts solīts netiek. Producents vien piebildis, ka Kristofers Nolans un Deivids Goijers pašlaik diskutē par filmas trešo daļu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu