Kāds ir tava horoskopa interjers?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.imebeles.lv

Katram no mums ir horoskopa zīme, kas nosaka mūsu raksturu. Atkarībā no rakstura mēs arī izvēlamies sava mājokļa stilu. Kā  noteikt, kas mums  piestāv vislabāk ?

1. Auns - stipra un enerģiska, vienlaikus jautra zīme. Auna mājoklī labi iederēsies gaišas sienas dzīvespriecīgos toņos - derēs gaiši oranžais, dzeltenais, zilais utt. Aunam piemērots interjers varētu izskatīties šādi - vieglas mēbeles klasiskā stilā, parkets, zems galdiņš, stikla aksesuāri.

2. Vērsis - neskatoties uz savu iekšējo spēku, bieži izvēlās romantisku interjeru. Kombinējot maigos pasteļtoņus, piemēram zaļo ar oranžo, vai violeto ar olīvkrāsu, Vērsis var panākt neparastus krāsu savienojumus. Šai horoskopa zīmei ideāli piestāv kantrī stila interjers.

3. Dvīņi - viņiem patīk pārmaiņas, tāpēc arī interjeram jābūt viegli izmaināmam. Dvīņu mājās nav vietas smagnējām mēbelēm. Viņu izvelētais interjers ir īslaicīgs, jo jau drīz Dvīņus priecēs jauni krāsu un faktūru savienojumi - piemēram, stikla galdiņš un ķīniešu paklājs.

4. Vēzis -sabiedrisks, bet arī romantisks, dažreiz vēlas paslēpties no pasaules drošā vietā, tāpēc mājoklis viņam ir arī patvērums. Vēzis izvēlas mierīgus, rezervētus toņus - zils, tumši rozā, brūns. Šīs krāsas labi kombinējas ar caurspīdīgu drapējumu un aksesuāriem, kas liek sapņot un atcerēties «vecos labos laikus».

5. Lauva - patīk, kad viņu apbrīno, tāpēc arī katram viesim jāizrāda sajūsma par Lauvas mājokļa iekārtojumu. Šī Zodiaka zīme vienmēr izvēlas labāko un dārgāko, protams, ja vien līdzekļi to atļauj. Bet, ja ar līdzekļiem nepietiek, tad Lauvas mājā tik un tā vienmēr atradīsies kaut kas oriģināls. Tā var būt kāda reta vāze vai gobelēns, kas taisīts pēc pasūtījuma. Krāsu gamma - zilā, terakota krāsa, bēšīgie un brūnie toņi. Tipiskam Lauvas interjeram ir raksturīga greznība.

6. Jaunava - nesapņo, bet darbojas. Jaunava ir praktiska zīme, kurai patīk skaidrība. Mājoklī ir daudz taisno līniju un ģeometrisko zīmējumu. Jaunavām ir nevainojama gaume, tāpēc visas kombinācijas izskatīsies labi. Mājoklis kopumā izskatīsies ļoti harmoniski. Krāsas - krēmkrāsa, pelēka, brūna, zila. Minimālisma stilā ieturēts funkcionāls interjers.

7. Svari - līdzsvaroti cilvēki, kam tuvs mierīgs interjers, bez galējībām. Tāpēc viņu mājokļos valda mājīgums un harmonija. Raksturīgās krāsas - «kafijas ar pienu» toņi, tumši zila, ceriņkrāsa, pelēks, rozā. Dažreiz viņi svārstās starp dažādiem interjera stiliem, jo Svariem nepatīk eklektika, un vienu stilu izvelēties ir sarežģīti. Mēbeles ir vai nu klasiskas, vai mūsdienīgas, bet bez «dīvainībām».

8. Skorpions - spēcīga un ietekmīga zīme, šīs zīmes cilvēkiem patīk spilgti sarkana krāsa. Interjerā parasti valda sarkana vai terakota krāsa. Tomēr Skorpioni ir jūtīgi cilvēki, tāpēc lai nekairinātu acis, sarkano labāk izmantot tikai aksesuāros. Mēbelēs dod priekšroku klasiskajam stilam, dažreiz pievienojot klāt nedaudz eksotikas.

9. Strēlnieks - kaprīza zīme, kurai patīk nepātraukta virzība uz priekšu. Tieši viņiem izdomātas mobīlas mēbeles, kas viegli maina formu. Bieži dod priekšroku modernām mēbelēm. Interjerā patīk dzīvespriecīgas, «mērķtiecīgas» krāsas - zila, dzeltena, krēmkrāsa, gaiši zaļa, dažreiz oranža.

10. Mežāzis - ļoti konservatīva zīme. Patīk klasiskais stils gan drebēs, gan mēbelēs, gan dzīvesveidā. Krāsas - dažādas, bet, protams, klasiskais savienojums - melns, balts un sarkans - ir vienmēr topā. Interjers - klasisks.

11. Ūdensvīrs - nekad neizvelēsies garlaicīgu krāsu savienojumu vai parastu banālu interjeru, viņa mājoklī vienmēr ir negaidītas detaļas un oriģināli aksesuāri. Tāpat arī jauni, interesanti krāsu savienojumi (vēsi violetais ar siltu haki, ziloņkaula, zila un oranža). Ūdensvīram patīk galējības, tāpēc jāpievērš uzmanība stila vienotībai.

12. Zivis - viegli iespaidojama, romantiska zīme. Interjeram piemīt noslēpumainība. Viņiem patīk kā kantrī stils, tā mistiskie Austrumu motīvi. Vieglas pasteļkrāsas un funkcionālas mēbeles. Zivīm patīk plašums un mājīgums, bet viņu nosliece uz suvenīriem un sīkumiem var novest pie mājokļa pārkrāmēšanas

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu