Vīrietiskā jautrība jeb Kokigami

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Visiem jau zināms, ka nekas un neviena nespēj pārņemt mūsdienu donžuāna uzmanību tik ļoti kā personiskā «mīlas aparāta» izmēri (ar tiem nespēj konkurēt pat potenciālās mīļākās dotumi!).

Pakļaujoties miesas aicinājumam, vīrieši ir gatavi pat vairākas reizes dienā mērīt savu «uzkabi», pavisam nopietni raizējoties par dilemmu: vai tas man ir gana labs tām erotiskajām un tik nepieejamajām skaistulēm, kuras klīst tepat gar jūras malu?

Kā vienmēr, visgudrākie izrādījušies japāņu vīrieši, kuri ar personisko piemēru demonstrēja, ka daiļā dzimuma uzmanību iespējams pievērst ar visnotaļ pieejamiem līdzekļiem. Un — ne tikai pievērst uzmanību, bet radīt veselu seksuālās sajūsmas vētru ar adekvātām sekām.

Līdzeklis, par kuru savā ņaudoši aicinošajā valodā runā zīmes «Made in Japan» īpašnieki, nodēvēts par kokigami. Nekavējoties piebildīsim: ar lācīšiem «Gammy» šai būšanai nav nekāda sakara. Arī ar kokiem vai kokakolu ne.

Kas tad īsti ir kokigami? Tā ir sena māksla, kuras meistari prot no papīra salocīt dažādus Japānas un citu svešādu zemju dzīvnieciņus, putnus un visu ko citu. «Bet kur tad tas sāls?! Kur erotika? Varbūt japāņi prot šīs figūriņas salikt nevis ar rokām, bet ar saviem vīrišķības atribūtiem?!» jūs jautāsiet.

Nē, nepavisam — figūriņas tiek veidotas ar tām pašām mazajām dzeltenajām rociņām, kuras savulaik padarīja Japānu par dižu valsti. Ir tikai viens āķis — ar kokigami izstrādājumiem (atšķirībā no origami) japāņu puikas grezno savus fallus, tā cenšoties pievērst tiem dāmu uzmanību.

Kokigami mākslas uzplaukums datējams mūsu ēras sestajā gadsimtā. Speciālisti uzskata, ka šīs mākslas saknes meklējamas cucumi — dāvanu iesaiņošanas amatā. «Iesaiņojumam ir jāpiesaista uzmanība, bet tā saturam — jāpārsteidz!» Tas ir pirmais cucumi likums. Nav lieki piebilst, ka kokigami tradīcija šo noteikumu ievēro maksimāli!

Kaut arī kokigami iesākumā radās kā tikai un vienīgi intīma māksla, tomēr gadsimtu gaitā tā kļuva par vienu no Eiropas seksologu un psihoterapeitu iemīļotiem «koriģējošiem» līdzekļiem. Tajos patiesi baisajos gadījumos, kad sieviete dažādu iemeslu dēļ ignorē vīrieša «radīšanas zizli» vai pat paniski baidās no tā un no tuvības principā, talkā nāk kokigami.

Jocīgas un jautras figūriņas, ar ko izgreznots falls, spēj gultas spēlītes pārvērst brīnišķīgā un krāsainā šovā. Starp citu, prezervatīvi teletūbiju un mikimausu izskatā, uz kuru iesaiņojuma norādīts «Dāvanai», ir tieši kokigami zvērēnu pēcteči. Žēl tikai, ka adekvāti izmantoto gumijas «teletūbiju» liktenis ir tik neapskaužams — kanalizācija. Atšķirībā no kokigami mūžam dzīvajiem radījumiem...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu