Apģērba krāsa un tava seksualitāte

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No «Princeses»

Apģērbs, ko valkā, kliedz par tavu seksualitāti! Netici? Pārbaudīsim! Viss vienkārši — izvēlies sava apģērba pamatkrāsu.

Sarkana

Tu esi vienkārši kaķene maisā. Viegli uzbudinies un baudi seksu visās tā izpausmēs. Tam, kas tevī iekurs seksuālo ugunskuru, nebūs viegli to nodzēst. Jo tu vari nodarboties ar seksu kaut vairākas stundas pēc kārtas. Sarkanās krāsas cienītāji bieži mēdz būt seksuāli agresīvi. Tāpēc, ja satiksi vīrieti, kuram arī patīk sarkanā krāsa, kaisle var būt tik liela, ka «Kamasūtra» šķitīs ābece...

Dzeltena   

Tu vienkārši esi hameleons! Un šajā situācijā tas ir lieliski! Jo konfliktu ar partneri tev nebūs. Visticamāk, tu vienkārši piekritīsi visām viņa vēlmēm. Bet, lai seksu baudītu pilnībā, tev nepieciešams jūtīgs vīrietis. Un iemācies runāt par savām vēlmēm — tad redzēsi, gūsi vairāk baudas!

Rozā

Šķiet, pavedināšana tev patīk vairāk nekā pats sekss. Tu kaitini vīriešus, un par tevi rodas priekšstats kā par «velnišķīgi seksuālu būtni». Kaut gultā vēlies baudu saņemt, ne dot.

Starp citu, neuzticies vīriešiem, kuriem patīk rozā: tāds tips var bez ceremonijām sarunāt trīs tikšanās vienā vakarā un neatnākt ne uz vienu no tām. Kā likums, viņi neprecas, bet, ja arī apprecas, «uzticība uz mūžu» nav viņu stilā.

Violeta 

Tu izzini seksu. Pat «Persika zariņus» (ķīniešu traktāts par mīlestību un seksu) tu lasi kā instrukciju un tehniski izpildi. Bet padomā — varbūt vajag atslābt un vienkārši padauzīties? Pamēģini, tad redzēsi, ka tas patiks tev un tavam vīrietim. Tas taču nav darbs, un nevajag būt tik nopietnai!

Melna

Nav nekas labāks par nestandarta seksu — lūk, tava pārliecība. Tev pazīstams viss: skarfings, sado–mazo, sekss panorāmas ratā. Tev nepatīk garlaicība un rutīna. Tu zini visatklātākās erotiskās rotaļas. Tas ir lieliski, bet neaizspēlējies. Protams, patīkami, ka tevi uzskata par seksa iemiesojumu. Taču tavs vīrietis var arī neizturēt tādu ritmu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu