Seksa kvalitāte atkarīga arī no apģērba krāsas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No «Princeses»

Apģērbs, ko valkā, var daudz pastāstīt par tavu seksualitāti! [s:21257] Tagad ejam tālāk!

Zaļa

Mūžīgā jaunava — tādu tevi redz vīrieši. Tu esi maiga un nevainīga, mīlīga un satraukta. Tev svarīgākas ir jūtas, nevis fiziskās attiecības. Lai sasniegtu harmoniju, tev nepieciešams vīrietis, kuram arī svarīgas ir jūtas, tāpat kā tev. Tāpēc pievērs uzmanību tiem, kam arī patīk zaļā krāsa. Šajā gadījumā tu iegūsi uzticamu dzīvesbiedru daudziem gadiem.  

Oranža  

Apelsīna krāsas cienītāji mīl fantazēt gultā. Katra tikšanās tev ir izrāde, un tu — primadonna. Tev patīk prelūdija, saldi vārdiņi austiņā un maigi glāsti. Kaut gan tie var mainīties atkarībā no tava garastāvokļa: maigā kaķenīte kļūst tīģeriene dažās minūtēs. Tikai nepārspīlē, citādi tas būs pārāk uzkrītoši.

Brūna   

Tava seksualitāte ir atturīga un dziļa. Tavs vīrietis tavus viļņus jūt 24 stundas diennaktī. Ja arī nav iespējas viņam pateikt, cik ļoti viņu mīli, pieskārieni visu nodod. Jūtīgums — tas ir tavs otrs «es». Galvenais seksā — nesteigties un izbaudīt katru kustību. Vienīgais, kas var tev sabojāt garastāvokli, — tā ir rupjība.    

Pelēka   

Šī ir nedrošības krāsa. Visticamāk, tu esi ļoti kautrīga un pārdzīvo par katru nieku. Tādējādi arī sekss tev nav spilgts pārdzīvojums, bet pilns stresa. Tev jāpaaugstina pašnovērtējums! Nebaidies ieslēgt gaismu, aizmirsti par aizspriedumiem: 88% savu trūkumu tu esi pati izdomājusi, tāpēc arī tos neviens neredz, tikai tu pati. Starp citu, ja tavam vīrietim arī mīļākā krāsa ir pelēka, tad viņš būs uzticīgs vīrs, taču varoņdarbus seksā no viņa nesagaidīsiet.

Zila   

Tu esi vienkārši brīnums! Maiga, jūtīga un fantāzijām bagāta. Tu seksu pārvērt lieliskā mīlas mākslā. Tu izbaudi partneri kā lielisku melodiju, ieklausies viņa vēlmēs, bet neaizmirsti arī par savējām. Tā turēt!

Balta    

Sekss iespējams tikai aiz mīlestības. Toties šajā gadījumā kaisle vienkārši būs burvīga. Turklāt seksa kvalitāte tieši proporcionāla mīlas spēkam. Meitenes, kurām patīk baltā krāsa, ir ļoti kaprīzas partnera izvēlē. Bet reizēm viņas kļūst pārāk kašķīgas. Varbūt tev jāpalaiž latiņa zemāk.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu