Trokšņi seksa laikā. Ko darīt?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No «Princeses»

Sirds dziļumos sievietes uzskata, ka viņām vienkārši ir jāzina viss par seksu.

Tāpēc bieži vien viņas kautrējas ko vaicāt — skaidro amerikāņu psihologs Maikls Beiders, grāmatas «Uzbudinājums» autors.

* * *

Mēs izvēlējāmies jautājumus par visaktuālākajām tēmām ar ekspertu atzinumiem.

Jautājums:

Bieži seksa laikā maksts rada kaut kādus šausmīgi nepiedienīgus trokšņus. Un tad kļūst tik neērti... Kas par lietu? Un kā no tā izvairīties?

Atbilde:

Tāda skaņa rodas tāpēc, ka no maksts izplūst gaiss.

Seksa laikā maksts sieniņas izplešas, lai tajā iekļūtu dzimumloceklis. Kad tas ieiet makstī, dzimumloceklis it kā iegrūž makstī gaisu. Pozas maiņa vai dzimumlocekļa dziļa ievadīšana izspiež gaisu — tādējādi arī rodas šī skaņa.

Tā mēdz notikt arī pēc seksa, kad maksts samazinās līdz savam parastajam izmēram un atkal izplūst liekais gaiss. Kaut arī šo skaņu uztver kā apkaunojošu, tā ir pilnīgi parasta situācija.

Ja tāds «nemuzikāls pavadījums» traucē gūt baudu seksa laikā, pamēģini šādu paņēmienu: pirms dzimumakta, guļot uz muguras, akurāti ar plaukstas apakšējo daļu paspied vēdera apakšdaļu. Tā tiks izspiests gaiss, kas jau paspējis iekļūt makstī.

Ja vari, tad palūdz savu partneri neieiet tevī pārāk dziļi un izvairieties no «sunīšu» pozas, kuras laikā tādas skaņas ir neizbēgamas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu