«Depeche Mode» paziņo albuma «Sounds Of The Universe» iznākšanas datumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Elektroniskās mūzikas dzīvā leģenda — grupa «Depeche Mode» — paziņojusi par albuma «Sounds Of The Universe» iznākšanu Eiropā 20. aprīlī izdevniecībā «Mute Records».

Albums, kas ierakstīts Santabarbarā un Ņujorkā, būšot pats enerģiskākais pēdējo desmit gadu laikā, apgalvo albuma izplatītāji. Lielākoties dziesmas sacerējis Mārtins Gors, taču kā otrais dziesmu autors tiek minēts arī Deivs Gahans. Strādājot pie jaunā albuma, grupa atkal apvienojusies ar producentu Benu Hilleru («Blur», «Doves», «Elbow»), kas, runājot grupas pārstāvju vārdiem, «strādājis ar grupu, palīdzot piešķirt albumam pārlaicīgu skaņu».

Pirmais jaunā albuma singls būs dziesma «Wrong». Starp albumā iekļautajām dziesmām grupa paziņojumā bez singla izceļ arī tādas kompozīcijas kā «Jezebel», «In Chains» un «Hole To Feed».

Kā ziņots, maijā «Depeche Mode» dosies vērienīgā albuma popularizēšanas turnejā, kuras laikā uzstāsies arī Rīgā. Koncerts notiks 25. maijā futbola stadionā «Skonto». Jaunās turnejas «Tour Of The Universe» koncerti norisināsies lielāko Eiropas pilsētu stadionos, un, tā kā ir milzu interese, dažviet jau izsludināti papildkoncerti, piemēram, Diseldorfas stadionā «LTU Arena» (Vācijā) un Leipcigas «Zentralstadion» (Vācijā). Paredzams, ka «Depeche Mode» turneja būs viens no centrālajiem mūzikas notikumiem 2009. gadā.

Jaunais «Depeche Mode» ieraksts, kas seko 2006. gadā izdotajam «Playing The Angel», būs grupas 12. studijas albums viņu 28 gadus ilgajā karjerā. «Depeche Mode» savas pastāvēšanas vēsturē pārdevusi vairāk nekā 75 miljonus albumu kopiju visā pasaulē.

http://www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu