Džeimss Blānts Rīgā atskaņos savas labākās dziesmas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Angļu dziesminieks Džeimss Blānts savā koncertā, kas «Arēnā «Rīga»» notiks 16. februārī, izpildīs gan populārākās dziesmas no debijas albuma «Back To Bedlam», gan dziesmas no jaunā studijas albuma «All The Lost Souls».

Savas jaunākās turnejas koncertos Džeimss Blānts uz skatuves ierodas solīdā pelēkā uzvalkā. Lai gan Blānta mūzikas stils viņu vairāk ierindo lirisko dziesminieku grupā, viņu uz skatuves pavada mūziķu grupa, kas liriskās dziesmas atsvaidzina ar enerģiskām skaņām. 

Džeimsa Blānta koncerta apmeklētāji par emocionālāko koncerta mirkli atzīst dziesmas «No Bravery» izpildījumu, jo dziesmas laikā uz ekrāniem redzami kadri no Kosovas kara. Zinātāji stāsta, ka šo videokadru autors esot pats Blānts, jo mūziķis ir dienējis Lielbritānijas armijā un kā bruņotās izlūkošanas virsnieks piedalījies NATO misijā Kosovā.

Koncertos dziesminieks atskaņo dziesmas «Breathe», «Wisemen», «Billy», «High», «I Really Want You», «Carry You Home», «Love Love Love», «No Bravery», «Give Me Some Love», «Shine On», «Out Of My Mind», «I'll Take Everything», «Goodbye My Lover», «Breakfast In America», «You're Beautiful», «Same Mistake», «One Of The Brightest Stars», «So Long», «Jimmy» un «1973».

http://www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu