TV3 atkārtos «Dziedi ar zvaigzni»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Vēl nupat TV3 skatītājus ik rītu priecēja šova «Dejo ar zvaigzni 2» šarmantie dejotāji, bet jau februārī līksmot varēs visi dziedāt gribošie.

Nākamā mēneša sākumā TV3 nāks klajā ar šova «Dziedi ar zvaigzni» atkārtojuma epizodēm – tās ik darba dienas rītu priecēs visus interesentus. Dueti no «Dziedi ar zvaigzni» ieskandēs ikviena sirdi jau no 2. februāra ik darba dienu plkst. 10.30 TV3!

Tā teikt – iemācīties dziedāt var ikviens

TV3 šova «Dziedi ar zvaigzni» atkārtojumos skatītājiem būs iespēja pārliecināties, ka ikviens, kurš nav nopietni mācījies dziedāt, trīs mēnešu laikā ir spējīgs apgūt vokālas mākslas pamatus un šova noslēgumā dziedāt profesionāla skatuves mākslinieka līmenī. Tam kā lielisks apliecinājums kalpo šova uzvarētāju pāra – motobraucējs Jānis Vinters un Liene Šomase - sniegums un apgūtais «Dziedi ar zvaigzni» laikā.

Par uzvaru vēlreiz cīnīsies...

Šovā «Dziedi ar zvaigzni» piedalījās Latvijā zināmi dažādu profesiju pārstāvji, kuri iepriekš netika mācījušies dziedāt un šova laikā apguva dziesmas kopā ar Latvijā iemīļotiem mūziķiem. Šovā vēlreiz sastapsiet uzņēmēju Elitu Mīlgrāvi un Mārtiņu Freimani, politiķi Inesi Šleseri un Normundu Rutuli, «Vice Misis '99» Daci Dēnavu un Rodrigo Fominu, Ainu Poišu un Māri Sloku, aktrisi Annu Šteinu un Gunti Veitu, pavāru Mārtiņu Rītiņu un Eviju Martinsoni, motobraucēju Jāni Vinteru un Lieni Šomasi, MTG reģionālos biznesa konsultantu Raivo Rostu un Elīnu Fūrmani, uzņēmēju Henriju Buku-Vaivadu un Elizabeti Zagorsku un politiķi Andri Bērziņu un Jolantu Gulbi. Un zelta parādes priekšgalā sastapsiet Lauri Reiniku un Ivetu Feldmani.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu